Passa al contingut principal
Estimades famílies durant aquests dies aquesta serà la plataforma on trobareu les tasques i activitats que els vostres fills/es han d' anar realitzant diàriament.

16-3-2020

ÀREA DE NATURALS I SOCIALS: 

Explicació del que significa Patrimoni de la Humanitat

Patrimoni de la Humanitat és el títol donat a alguns  llocs del planeta ( boscos, muntanyes, llacs, coves, deserts, edificis o ciutats) per la seva importància cultural o natural, és a dir per ser uns llocs únics que s´han de cuidar.

Sha de copiar a la llibreta que han portat a casa,  la següent fitxa:

Eivissa Patrimoni de la Humanitat (copiar)

Les murades d' Eivissa van ser declarades Patrimoni de la Humanitat  per la UNESCO l' any 1999 degut al seu valor històric, cultural i arquitectònic. És la fortalesa millor conservada de la Mediterrània.

(Afegir dibuix o imatge)

Resultat d'imatges per a "murallas de ibiza"

(Els alumnes que no vàren venir divendres i no van poder recollir la llibreta, ho podran fer en un full que posteriorment, afegirem a la seva llibreta).

Recordeu fer bona lletra, respectar els margens i anar fent cada fitxa darrera de l' altra sense saltar-se pàgines. Aquesta informació es pot ampliar llegint, cercant a internet etc..si voleu.

ÀREA DE MATEMÀTIQUES: una pàgina de sumes i una altra de restes.


    

ÀREA DE LLENGUA CATALANA



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CASTELLANO 23.04.2020

CASTELLANO Buenos dias a todos y a todas, ¿cómo estáis? estoy recibiendo muchos emails con vuestros trabajos, estoy muy contenta. CALIGRAMA : ¿Sabéis qué es un caligrama? es hacer un dibujo con un texto en lugar de con líneas. Aquí te dejo unos ejemplos. Aquí tienes dibujos a elegir (o puedes buscar tú otro si quieres. 1. Elige un dibujo (si no puedes imprimir lo dibujáis vosotros) 2. Lee estos dos poemas. Elige el que quieras. 3. Por las líneas exteriores (como los dos primeros ejemplos) o por dentro (como el dragón) copia el poema de La Primavera o el texto de El Libro. Puedes hacerlo en mayúsculas. Si el poema se acaba y no has acabado el dibujo, vuelve a empezar. ¡Seguro que te quedará chulísimo! LA PRIMAVERA Despiertan las hormiguitas, pasean las mariquitas,  todo está lleno de flores y por las ramitas verdes gatean los caracoles EL LIBRO El libro es el mundo de aventuras de niñas y niños. Los libros son muchas hojas de papel con palabras esc

Diego és medallista Balear en judo

 Aquest dimarts en Diego ens va portar a l'aula el trofeu que va rebre aquest cap de setmana de medallista Balear en judo. Enhorabona Diego! 🏆

Projecte: saps quanta gent viu a Espanya?

  A través de la lectura de la història de n'Amina vam començar el nostre projecte: saps quanta gent viu a Espanya? En aquesta primera lectura i, mitjançant la dinàmica de treball cooperatiu 1-2-4, els alumnes van tractar conceptes clau com els factors que fan  que la població creixi o disminueixi, entre aquests factors hi trobem l'emigració , la immigració , la natalitat i la mortalitat . Un cop ja teniem clar aquests conceptes clou, vam veure el que era una piràmide de població i quines dades es representaven en ella. Ja que els projectes es treballen de manera transversal amb les altres àrees, vam fer servir l'estadística per a poder crear els nostres diagramens de barres amb informació que ens interessava sobre els alumnes que integren el nostre centre educatiu. Els alumnes van anar amb els seus equips de treball a les diferents aules del centre per fer les preguntes als seus companys i així poder recollir la informació desitjada. Després vam investigar sobre el percen