dilluns, 16 de març del 2020

Estimades famílies durant aquests dies aquesta serà la plataforma on trobareu les tasques i activitats que els vostres fills/es han d' anar realitzant diàriament.

16-3-2020

ÀREA DE NATURALS I SOCIALS: 

Explicació del que significa Patrimoni de la Humanitat

Patrimoni de la Humanitat és el títol donat a alguns  llocs del planeta ( boscos, muntanyes, llacs, coves, deserts, edificis o ciutats) per la seva importància cultural o natural, és a dir per ser uns llocs únics que s´han de cuidar.

Sha de copiar a la llibreta que han portat a casa,  la següent fitxa:

Eivissa Patrimoni de la Humanitat (copiar)

Les murades d' Eivissa van ser declarades Patrimoni de la Humanitat  per la UNESCO l' any 1999 degut al seu valor històric, cultural i arquitectònic. És la fortalesa millor conservada de la Mediterrània.

(Afegir dibuix o imatge)

Resultat d'imatges per a "murallas de ibiza"

(Els alumnes que no vàren venir divendres i no van poder recollir la llibreta, ho podran fer en un full que posteriorment, afegirem a la seva llibreta).

Recordeu fer bona lletra, respectar els margens i anar fent cada fitxa darrera de l' altra sense saltar-se pàgines. Aquesta informació es pot ampliar llegint, cercant a internet etc..si voleu.

ÀREA DE MATEMÀTIQUES: una pàgina de sumes i una altra de restes.


    

ÀREA DE LLENGUA CATALANA



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sant Jordi, 23 d'abril de 2024

Hola, famílies! Avui hem celebrat Sant Jordi a l'escola. Ha estat un dia molt divertit, amb una estona de contacontes a la biblioteca i ...