Passa al contingut principal

30-3-2020

Bon dia, comencem la tercera setmana.  Esper que continueu tots amb el mateix ànim. He vist totes les feinetes que aneu enviant i us vull felicitat a tots/es. Estau fent una feina increïble!!! Estic molt orgullosa de vosaltres!!!
També m'estau enviant unes manualitats molt boniques com les que ha fet ANTONIO i ha volgut compartir amb nosaltres.


MATEMÀTIQUES

Usar blocs de base 10 per sumar (reagrupar)

Aquests exercicis són sumes de 3 xifres duent-ne. Les feu de manera mecànica, però aquí el Jumpmath us explica de manera gràfica (amb el dibuix de les unitats, desenes i centenes),
com reagrupant 10 unitats es converteixen en 1 desena i 10 desenes en una 1 centena i així passen a col·locar-se en el lloc que els hi correspon per poder-les sumar correctament.Unitats amb unitats-desenes amb desenes i centenes amb centenes.
RECORDEU COMENÇAR SEMPRE PER LES UNITATS.

Libre pàgines 40,41,42
                          
                                                                                      
  NATURLAS I SOCIALS

Explicació

Si hi ha un color que representa a Eivissa, aquest és el blanc. Les cases, les esglésies... i amb això es fitxa la moda Adlib Adlib significa "amb llibertad". Va sorgir fa uns 50 anys i avui en dia, encara es fan moltes desfilades de moda Adlib.

Moda Adlib (copiar)
Moda inspirada en els vestits típics de les Illes Pitiüsses. Normalment de color blanc. Va començar als anys 60/70.
CASTELLÀ

¡Buenos días! ¿qué tal el fin de semana? supongo que bien.Hoy empezamos una semana más, con nuevas tareas.
Esta vez vamos a recordar el abecedario y para ello os propongo dos juegos. Dadle clic a los siguientes enlaces:
1. ¡Qué desorden! ¡Se nos han desordenado las letras del abecedario! ¿Me ayudáis a ponerlas en su sitio? Simplemente id clicando por órden sobre las direfentes letras y colocadlas en su lugar.



2. ¡Conecta los puntos! Haced clic en las letras del abecedario por órden e iréis conectando los puntos que os ayudarán a averiguar el dibujo escondido.

Para terminar, os propongo que cojáis la libreta y un lápiz, pues vamos a hacer un dictado. No hará falta que papá o mamá os digan las palabras. Simplemente dadle clic al siguiente enlace y seguid las instrucciones. 
 ¡¡¡Acordaos de hacer una letra muuuy bonita!!!
Un abrazo, Ester

ANGLÈS
Bon dia famílies,
Repassarem l'Abecedari en anglés, el primer enllaç és la cançó de l'abecedari perquè la practiquen i li l'aprenguen, i l'altre enllaç són unes activitats sobre l'Abecedari.

https://www.youtube.com/watch?v=75p-N9YKqNo
https://www.englishexercises.org/makeagame/viewgame.asp?id=636


INFORMÀTICA
Bon dia!

Per entretenir-se i passar-ho bé una bona estona, a més d'aprendre, podeu entrar
a les pàgines www.mundoprimaria.com i www.edu365.cat on hi ha recursos per
primària on es treballen les diferents àrees a través de jocs, exercicis, contes, dibuixos…

Ànims i una forta abraçada!

MªCarmen.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CASTELLANO 23.04.2020

CASTELLANO Buenos dias a todos y a todas, ¿cómo estáis? estoy recibiendo muchos emails con vuestros trabajos, estoy muy contenta. CALIGRAMA : ¿Sabéis qué es un caligrama? es hacer un dibujo con un texto en lugar de con líneas. Aquí te dejo unos ejemplos. Aquí tienes dibujos a elegir (o puedes buscar tú otro si quieres. 1. Elige un dibujo (si no puedes imprimir lo dibujáis vosotros) 2. Lee estos dos poemas. Elige el que quieras. 3. Por las líneas exteriores (como los dos primeros ejemplos) o por dentro (como el dragón) copia el poema de La Primavera o el texto de El Libro. Puedes hacerlo en mayúsculas. Si el poema se acaba y no has acabado el dibujo, vuelve a empezar. ¡Seguro que te quedará chulísimo! LA PRIMAVERA Despiertan las hormiguitas, pasean las mariquitas,  todo está lleno de flores y por las ramitas verdes gatean los caracoles EL LIBRO El libro es el mundo de aventuras de niñas y niños. Los libros son muchas hojas de papel con palabras esc

Diego és medallista Balear en judo

 Aquest dimarts en Diego ens va portar a l'aula el trofeu que va rebre aquest cap de setmana de medallista Balear en judo. Enhorabona Diego! 🏆

Projecte: saps quanta gent viu a Espanya?

  A través de la lectura de la història de n'Amina vam començar el nostre projecte: saps quanta gent viu a Espanya? En aquesta primera lectura i, mitjançant la dinàmica de treball cooperatiu 1-2-4, els alumnes van tractar conceptes clau com els factors que fan  que la població creixi o disminueixi, entre aquests factors hi trobem l'emigració , la immigració , la natalitat i la mortalitat . Un cop ja teniem clar aquests conceptes clou, vam veure el que era una piràmide de població i quines dades es representaven en ella. Ja que els projectes es treballen de manera transversal amb les altres àrees, vam fer servir l'estadística per a poder crear els nostres diagramens de barres amb informació que ens interessava sobre els alumnes que integren el nostre centre educatiu. Els alumnes van anar amb els seus equips de treball a les diferents aules del centre per fer les preguntes als seus companys i així poder recollir la informació desitjada. Després vam investigar sobre el percen