Passa al contingut principal

20-3-2020

Bon dia. Avui comença la primavera!!! Aquí teniu un video explicatiu. Podeu fer les activitats online per passar una bona estona.
VÍDEO PRIMAVERA (PICA AQUÍ) L' heu de donar a activa el recurso i podeu fer les activitats online que trobareu picant unes petites figures geomètriques que hi ha al costat del mussol.

Resultat d'imatges per a "poema primavera catala"
Aquesta és la tasca d'avui.

MATEMÀTIQUES
Llibre pàgines 24,25

  

PRACTICA JUGANT AMB LES SUMES I RESTES (PICA AQUÍ)
Tria el nivell 1 de sumes i restes i recorda que són duent-ne i per tant, has de posar el número que et faci falta dalt dels altres (hi ha una linia per escriure)


Resultat d'imatges per a "dibujo de pizzero italiano"
NATURALS I SOCIALS

Sa Talaia (copiar)

Les muntanyes de Sa Talaia són les més altes d'Eivissa. Es troben al municipi de Sant Josep i li dónen nom al poble (Sant Josep de sa Talaia).
El punt més alt té 475 metres.

Resultat d'imatges per a "sa talaia ibiza"

CATALÀ

DICTAT CA-CO-CU/QUE-QUI 


A la granja de´n Miquel hi ha oques, cabres,vaques, conills i cavalls. Carolina agafa cargols i Raquel dóna de menjar als porquets.

VALORS

LOS PÁJAROS (PICA AQUÍ)


ANGLÈS


Bon dia,
Soc Elena.

Com va la setmana?
Espere que estigueu tots molt bé!!

Dues vegades per setmana us aniré posant activitats per a repassar.

En aquest enllaç, practicaran el temps, hi ha una cançó i activitats.

Cançó:
Activitats:


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CASTELLANO 23.04.2020

CASTELLANO Buenos dias a todos y a todas, ¿cómo estáis? estoy recibiendo muchos emails con vuestros trabajos, estoy muy contenta. CALIGRAMA : ¿Sabéis qué es un caligrama? es hacer un dibujo con un texto en lugar de con líneas. Aquí te dejo unos ejemplos. Aquí tienes dibujos a elegir (o puedes buscar tú otro si quieres. 1. Elige un dibujo (si no puedes imprimir lo dibujáis vosotros) 2. Lee estos dos poemas. Elige el que quieras. 3. Por las líneas exteriores (como los dos primeros ejemplos) o por dentro (como el dragón) copia el poema de La Primavera o el texto de El Libro. Puedes hacerlo en mayúsculas. Si el poema se acaba y no has acabado el dibujo, vuelve a empezar. ¡Seguro que te quedará chulísimo! LA PRIMAVERA Despiertan las hormiguitas, pasean las mariquitas,  todo está lleno de flores y por las ramitas verdes gatean los caracoles EL LIBRO El libro es el mundo de aventuras de niñas y niños. Los libros son muchas hojas de papel con palabras esc

Diego és medallista Balear en judo

 Aquest dimarts en Diego ens va portar a l'aula el trofeu que va rebre aquest cap de setmana de medallista Balear en judo. Enhorabona Diego! 🏆

Projecte: saps quanta gent viu a Espanya?

  A través de la lectura de la història de n'Amina vam començar el nostre projecte: saps quanta gent viu a Espanya? En aquesta primera lectura i, mitjançant la dinàmica de treball cooperatiu 1-2-4, els alumnes van tractar conceptes clau com els factors que fan  que la població creixi o disminueixi, entre aquests factors hi trobem l'emigració , la immigració , la natalitat i la mortalitat . Un cop ja teniem clar aquests conceptes clou, vam veure el que era una piràmide de població i quines dades es representaven en ella. Ja que els projectes es treballen de manera transversal amb les altres àrees, vam fer servir l'estadística per a poder crear els nostres diagramens de barres amb informació que ens interessava sobre els alumnes que integren el nostre centre educatiu. Els alumnes van anar amb els seus equips de treball a les diferents aules del centre per fer les preguntes als seus companys i així poder recollir la informació desitjada. Després vam investigar sobre el percen