dimarts, 17 de març del 2020

17-3-2020

Bon dia a tothom , aquí teniu la tasca preparada per avui.

MATEMÀTIQUES
Fer les pàgines 18 i 19 del llibre. Els alumnes que no van venir el darrer dia i per tant, no tenen el llibre, poden imprimir aquestes pàgines o copiar-les en una llibreta o fulll.
Fer una pàgina de sumes i una de restes.

  



NATURALS I SOCIALS  (copiar a la llibreta/full a continuació de la que van copiar ahir)
 Explicació
L' any passat vareu visitar la Necròpoli a Puig des Molins, recordau que la paraula necròpoli significa ciutat dels morts. Allí s' han trobat molts d' objetes, joies... que ens han servit per veure com vivien, quina era la cultura... dels primers pobladors d' Eivissa.
El poblat de Sa Caleta va se un dels primers llocs on van viure els fenicis que després van marxar fins a Eivissa ciutat.

Necròpoli i Jaciment de Sa Caleta

Les restes del poblat Feníci de Sa Caleta (a Sant Josep) i la Necròpoli fenici púnica de Puig des Molins (a Eivissa) també són Patrimoni de la Humanitat des de l' any 1999.
Resultat d'imatges per a "patrimoni de la humanitat eivissa" POBLAT FENICI DE SA CALETA

Resultat d'imatges per a "NECROPOLI EIVISSA" NECRÒPOLI PUIG DES MOLINS

LLENGUA CATALANA 


DICTATS (farem un cada dia)
El dictat és un exercici complet, pràctic i útil. Serveix per treballar l’ ortografia, la lectura i la comprensió lectora.
INSTRUCCIONS PER FER EL DICTAT.
-Llegeix-lo en veu alta i mira si entens totes les paraules.
-Si és un dictat per treballar alguna norma ortogràfica o gramatical concreta. Exemple dictat de plurals o dictat b/v fitxa’t en aquestes paraules.
-Agafa una llibreta o full i recorda començar en majúscula i posar-la després d’ un punt, deixa marges i fes bona lletra.
-Necessitarà algú que et faci el dictat. Després el podeu corregir junts i tornar a escriure aquelles paraules que no has escrit correctament.

DICTAT DE PLURALS 
Els músics toquen instruments. Els nens canten i ballen . Els grans juguen a cartes i a daus. Els carrers estan decorats. Les festes del poble han començat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sant Jordi, 23 d'abril de 2024

Hola, famílies! Avui hem celebrat Sant Jordi a l'escola. Ha estat un dia molt divertit, amb una estona de contacontes a la biblioteca i ...