diumenge, 7 de juny del 2020

8-6-2020

Bon dia famílies,
Divendres va ser el dia Mundial de Medi ambient.
La nostra escola és centre ecoambiental i participam en totes les propostes i/o activitats que s'ofereixen  per  inculcar, treballar i transmetre valors als nostres alumnes relacionats amb la natura, el reciclatge, i la cura del nostre entorn.


Al nostre centre disposem d'un Racó Mediambiental, realitzem el reciclatge a nivell de totes les aules dels diferents materials, realitzen sortides, xarrades i tallers,...entre d'altres coses per afavorir una bona cultura  envers el medi ambient.

Des de la comissió de medi ambient del nostre centre el curs passat varen crear una proposta: la realització de la nostra I Diada de Mediambiental, una proposta que va tenir molta acceptació per tota la comunitat educativa. Demà, si estiguéssim en una situació normalitzada a l'escola, celebraríem la nostra II Diada.

Saps tenir cura del Medi Ambient? 
Jocs online. Necesitaréis tener instalado el Adobe Flash Player.
¿Dónde está el error? Ayúdanos a encontrar los errores. Hay 5 escenas, cada una con un error escondido en ella, simplemente encuéntralos para seguir jugando y aprender a cuidar el medio ambiente. 

¡ El desafío del reciclaje ! Ayuda al oso Robin a reciclar su basura. Robin tiene un total de 19 objetos para tirar y cada uno tiene que ser depositado en su correspondiente contenedor. Pincha en la imagen para ir al juego.
EL DESAFIAMENT DEL RECICLATGE (PICA AQUÍ)