dimecres, 8 d’abril del 2020

8-4-2020


Bon dia, 
Avui és el darrer dia de "classe" abans de les vacances de Pascua. En MATEO i en PABLO han volgut compartir aquestes fotos amb vosaltres. Mireu que bé s' ho passen. Estan fets uns artistes!!!



Cadena de favores infinitos

Aquest vídeo ha estat creat per Lifevest Inside. Es tracta d'una organització sense ànim de lucre que dedicada a inspirar, donar poder i educar persones de tots els orígens per portar una vida plena de bondat.
L'any 2010 el fundador de Lifevest Inside crear aquest vídeo que s'ha fet viral amb més de 100 milions de visites a tot el món. S'hi mostra com una acció amable condueix irremeiablement a una altra. I així de manera infinita, teixint una cadena de favors que s'entrellacen entre ells.




MATEMÀTIQUES

COLORES VOLADORES NÚMEROS DE 3 CIFRAS (PICA AQUÍ)













Si us fa ganes passar una estoneta llegint, aquí teniu tots aquests enllaços de lectures online . Tenen diferents graus de dificultat segon les vostres necessitats personals. Esper que us agradin !!!

BRUÑO

La A aventurera

Caperucita de colores
Cuentos cortos de animales en peligro  

BRUIXOLA
Com ensenyar a rentar-se les dents al teu cocodril

BARCANOVA INFANTIL Y JUVENIL

EN PATUFET

EL FOLLET ORIOL

EL CLUB DELS CANÍBALS ES CRUSPEIX DRÀCULA

T’AGRADA BALLAR?


LA BALADA DELS UNICORNS

CASTELLANO
Buenos dias chic@s. Vamos a practicar palabras con la letra X. Tenéis que colocar en cada recuadro una letra de la palabra. Cuando acabes, elige seis palabras de este crucigrama y haz con cada una una oración completa (recuerda las mayúsculas iniciales). ¿Fácil? ¡Chupado!. Que tengais unas buenas vacaciones.





1 comentari:

  1. Hi everyone, I saw comments from people who had already got their loan from Anderson Loan Finance. Honestly I thought it was a scam and then I decided to make a request based on their recommendations because i was desperately in need of a loan. A few days ago, I confirmed in my personal bank account amounting to $ 12,000,00 which I requested for business. This is really good news and I am so happy that I advise all those who need a real loan and who are sure to reimburse to apply through their email (Fax) +1 315-329-6320

    They are able to lend you a loan.
    Contact Mr Anderson
    E-mail: andersonraymondloanfinance@gmail.com
    Telephone: +1 315-329-6320
    Visit the office address @ (68 Fremont Ave Penrose CO, 81240) .

    ResponElimina

Passeig pel Jazz i apadrinaments

Hola famílies! Els alumnes han fet una sortida relacionada amb l'àrea de música. Aquesta vegada hem anat a Can Ventosa a veure un concer...