diumenge, 6 de maig del 2018

SETMANA CULTURAL

Famílies la setmana del 21 al 27 d´abril vàrem celebrar la Setmana Cultural al nostre centre. Va començar la setmana amb un mercadet solidari on podíem comprar un conte per recaptar fons per comprar llibres per a la nostra nova i renovada biblioteca. Com sempre, gràcies a la vostra col.laboració i les vostres aportacions.

Dimarts vàrem realitzar un taller de jocs tradicionals per a infantil mitjançant les cançons d´UC, la nostra era "Si la barqueta es tomba" i vàrem aprendre a saltar a la corda.

Dijous vàrem anar a la biblioteca per realitzar un taller de decoració i també vàrem tornar a realitzar el taller de dimarts, però obert per a a tots els alumnes del centre. Grossos i petits saltant a la corda amb el so de fons "Si la barqueta es tomba".

I divendres com a punt i final vàrem realitzar un concert tradicional amb en Joan Murenu a on es van poder cantar les cançons treballades durant tota la setmana.
Després del concert va haver-hi un tast cultural amb menjar típic d´Eivissa, uuuuna vegada més gràcies a vosaltres.

Aquí teniu les fotos de tota la setmana:

https://photos.app.goo.gl/c7VNQb2xLskzANcz2

En definitiva, una setmana diferent, dedicada a nosaltres i a la nostra cultura.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SABERS BÀSICS TERCER TRIMESTRE

Hola famílies, Ja estam al darrer trimestre de l'etapa escolar. La recta final. Molts d'ànims i força, ja ens queda res per acabar i...