Passa al contingut principal

DIA DE LA MAREFeliç dia de la mare famílies. Avui és un dia especial per a vosaltres i per això durant aquesta setmana curteta, de tres dies només, l ´hem dedicat a vosaltres, a les supermamis.

Primer de tot vàrem tenir una conversa sobre les mares amb una pregunta:
PER QUÈ ESTIMAU A LA VOSTRA MARE?
El resultat això:
Diana: "Vos recordau que no fa molt us vaig fer una pregunta de per què estimaveu als vostres pares, doncs ara faré el mateix però de les vostres mares. Vull que tanqueu els ulls tots ( els tanquen), penseu en la vostra mare cinc segons en silenci i que després em digueu per què l´estimau..."
Diego: "Porque cuando se va al trabajo me da abrazos y besitos"
Yanire:"Porque me da besitos y me compra cositas"
Alba:"Pos a vegades me porta al Dofi i m´ho passo molt bé".
Daniela: "Perquè es muy cariñosa"
Indhia: "Porque juega mucho conmigo".
Samuel: "Cuando se va mi padre, me quedo con ella y me deja jugar y hacer de todo"
Maya: "Porque me recoge de judo y me da besitos"
Mateo: "Porque la quiero molt porque juega conmigo siempre"
Jadel: "Perquè me compra "juguets" y cuando se va a treballar me da abrazos. També porque me lleva a la piscina y porque me divierto mucho con ella. Ah y también para mi cumple que me prepara toda la fiesta"
Asier: "Cuando me voy al cole le doy al besitos al bebé y luego ella me da besos a mi"
Anas: "Porque me deja su teléfono"
Michelle: "Porque me deja jugar con la tablet"
Antonio: "Perquè em compra moltes coses i em deixa la tablet y quan em varen pinchar es va posar molt contenta"
Maria L.: "Mi madre m´estima molt i jo a ella també perquè me compra huevos"
Estela:"Porque a veces me deja dormir con ella en su cama"
Maria P.:"Porque cuando viene de trabajar, me compra cositas y también porque me lleva y me recoge de baile. Y cuando tiene libre me prepara ella la comida.
Héctor: "Porque me da besitos"
Omar: "Porque cuando mi madre se va al Lidel me deja ir con ella a comprar"
Ethan: "Porque me compra juguetes y comida. Y todo lo hace mi mami, todas las cosas de mundo".
Sidney: "Porque me lleva a la doctora y me curo, y porque me ha cambiado de doctora y me gusta más. También porque me da muchos besitos y duerme conmigo para que las pesadillas se vayan"
Pablo: "Porque siempre va muy gupapa y cuando se va a trabajar le doy un besito y ella a mí".
(Silenci)
Diana:" Algú més vol dir alguna cosa més sobre la seva mare ?
(Tornen a haver-hi mans aixecades)
Diego: "Porque avui cuando lleguemos a casa voy a ir de paseo con ella a ver barcos"
Luiza: "Porque dibuixa conmigo"ç
Daniela: "Perquè hace una comida muy rica"
Alba: "Perquè a vegades em deixa que na Indhia vengui a casa a jugar"
Sidney: "Porque mi mami sempre cuando voy al supermercat em deixa ir en las escaleras que se mueven"
Pablo: "Porque siempre me hace la comida"
Mateo: "Porque a veces me lleva al parque"
Indhia: "Porque me deja que Alba venga a casa".
Jadel: "Perquè mi madre me lleva con mi cosí a Santa Eulalia"
Sidney: "Y porque me compró un dinosaurio en Palma".
Diana: "Fantàstic zebres. Estic segura que les vostres mamis estiran molt contentes de vosaltres".

Així que per això i molt més, no podía faltar el vostre detallet en aquest dia tan especial. Una manualitat realitzada integrament per a ells, perquè ja són majors i han gaudit molt realitzant-la.


I a més com per les zebres, i per jo, les mamis són molt importants i per això, us volem donar les gràcies pel vostre suport diari:


GRÀCIES!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CASTELLANO 23.04.2020

CASTELLANO Buenos dias a todos y a todas, ¿cómo estáis? estoy recibiendo muchos emails con vuestros trabajos, estoy muy contenta. CALIGRAMA : ¿Sabéis qué es un caligrama? es hacer un dibujo con un texto en lugar de con líneas. Aquí te dejo unos ejemplos. Aquí tienes dibujos a elegir (o puedes buscar tú otro si quieres. 1. Elige un dibujo (si no puedes imprimir lo dibujáis vosotros) 2. Lee estos dos poemas. Elige el que quieras. 3. Por las líneas exteriores (como los dos primeros ejemplos) o por dentro (como el dragón) copia el poema de La Primavera o el texto de El Libro. Puedes hacerlo en mayúsculas. Si el poema se acaba y no has acabado el dibujo, vuelve a empezar. ¡Seguro que te quedará chulísimo! LA PRIMAVERA Despiertan las hormiguitas, pasean las mariquitas,  todo está lleno de flores y por las ramitas verdes gatean los caracoles EL LIBRO El libro es el mundo de aventuras de niñas y niños. Los libros son muchas hojas de papel con palabras esc

Diego és medallista Balear en judo

 Aquest dimarts en Diego ens va portar a l'aula el trofeu que va rebre aquest cap de setmana de medallista Balear en judo. Enhorabona Diego! 🏆

Projecte: saps quanta gent viu a Espanya?

  A través de la lectura de la història de n'Amina vam començar el nostre projecte: saps quanta gent viu a Espanya? En aquesta primera lectura i, mitjançant la dinàmica de treball cooperatiu 1-2-4, els alumnes van tractar conceptes clau com els factors que fan  que la població creixi o disminueixi, entre aquests factors hi trobem l'emigració , la immigració , la natalitat i la mortalitat . Un cop ja teniem clar aquests conceptes clou, vam veure el que era una piràmide de població i quines dades es representaven en ella. Ja que els projectes es treballen de manera transversal amb les altres àrees, vam fer servir l'estadística per a poder crear els nostres diagramens de barres amb informació que ens interessava sobre els alumnes que integren el nostre centre educatiu. Els alumnes van anar amb els seus equips de treball a les diferents aules del centre per fer les preguntes als seus companys i així poder recollir la informació desitjada. Després vam investigar sobre el percen