Passa al contingut principal

CARPETA VIATGERA DELS PEIXETS

Famílies, com ja sabeu, el projecte dels peixets està agradant molt i estan molt motivats. Així que perquè veieu tot el saben, hem realitzat aquesta carpeta viatgera de peixets.

En aquest dossier es troben imatges de diferents tipus de peixos amb les seves característiques principals. També podem trobar a més a més els animals marins més famosos.

Vos quedareu al.lucinats de totes les coses que saben!!!

Així que aquesta carpeta viatjarà per totes les cases dels peixets. La podreu tenir 2/3 dies. Això si, l´haureu de cuidar i realitzar un bon ús d´aquesta.

Aquesta activitat servirà per compartir una estoneta junts, pares i fills,  aprenent d´una forma divertida. I ells, els peixets, se sentiran importants demostrant tot el que saben.

Finalitzats aquests dos /tres, l´haureu de tornar a classe perquè vagi rotant per totes les cases.

Esper una vegada més la vostra col.laboració per poder realitzar-la a terme. Moltíssimes gràcies.Avui ja hem arrencat la cadena amb n´Héctor. A qui li tocarà el próxim dia?

Que vos sembla la idea famílies???

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CASTELLANO 23.04.2020

CASTELLANO Buenos dias a todos y a todas, ¿cómo estáis? estoy recibiendo muchos emails con vuestros trabajos, estoy muy contenta. CALIGRAMA : ¿Sabéis qué es un caligrama? es hacer un dibujo con un texto en lugar de con líneas. Aquí te dejo unos ejemplos. Aquí tienes dibujos a elegir (o puedes buscar tú otro si quieres. 1. Elige un dibujo (si no puedes imprimir lo dibujáis vosotros) 2. Lee estos dos poemas. Elige el que quieras. 3. Por las líneas exteriores (como los dos primeros ejemplos) o por dentro (como el dragón) copia el poema de La Primavera o el texto de El Libro. Puedes hacerlo en mayúsculas. Si el poema se acaba y no has acabado el dibujo, vuelve a empezar. ¡Seguro que te quedará chulísimo! LA PRIMAVERA Despiertan las hormiguitas, pasean las mariquitas,  todo está lleno de flores y por las ramitas verdes gatean los caracoles EL LIBRO El libro es el mundo de aventuras de niñas y niños. Los libros son muchas hojas de papel con palabras esc

Diego és medallista Balear en judo

 Aquest dimarts en Diego ens va portar a l'aula el trofeu que va rebre aquest cap de setmana de medallista Balear en judo. Enhorabona Diego! 🏆

Projecte: saps quanta gent viu a Espanya?

  A través de la lectura de la història de n'Amina vam començar el nostre projecte: saps quanta gent viu a Espanya? En aquesta primera lectura i, mitjançant la dinàmica de treball cooperatiu 1-2-4, els alumnes van tractar conceptes clau com els factors que fan  que la població creixi o disminueixi, entre aquests factors hi trobem l'emigració , la immigració , la natalitat i la mortalitat . Un cop ja teniem clar aquests conceptes clou, vam veure el que era una piràmide de població i quines dades es representaven en ella. Ja que els projectes es treballen de manera transversal amb les altres àrees, vam fer servir l'estadística per a poder crear els nostres diagramens de barres amb informació que ens interessava sobre els alumnes que integren el nostre centre educatiu. Els alumnes van anar amb els seus equips de treball a les diferents aules del centre per fer les preguntes als seus companys i així poder recollir la informació desitjada. Després vam investigar sobre el percen