dimecres, 1 de juny del 2016

MAYA, ÚLTIMA PROTAGONISTA DEL CURS.

Avui famílies hem tingut oficialment la darrera protagonista de la setmana d´aquest curs. Ha estat el torn de na Maya per fí, que se li ha fet molt llarga l'espera del seu moment. Però avui per fi ha estat el dia, i ha vingut acompanyada de la seva família, la seva mare, na Natalia, i el seu pare, n´Alejandro. Estava feliç ella.

Na Maya s´ha encarregat de realitzar les funcions d'encarregada del dia. Per després iniciar les funcions de protagonista. Hem començant a parlar un poquet de na Maya i la seva curta vida. Que encara que és curteta, només tres anyets, ha viscut moltes coses molt significatives com viatges molt importants (Japó, Costa Rica...), també sabem que té un ca que es diu Zulú, que li agrada el pimiento, jijjiji,...

Després hem començat a realitzar l´activitat sorpresa amb els familiars, en aquest cas, un marc de fotos de cartró personalitzat individualment amb una fotografia dels bomberets. Una activitat senzilla, on el infants podien desenvolupar la seva creativitat i realitzar autònomament.
Tèmpera sòlida, goomets i com no, no podia faltar, molta purpu, que els hi encanta. Això sí, ha hagut purpu per tot...

Però això no és tot, ja que na Natalia, ens ha volgut sorprendre amb un deliciós pastís realitzat per ella i ens ha convidat a esmorzar. Un detall.

Mirau les fotos resum del dia d´avui.

Fotos:

MAYA
Així que només em queda donar les gràcies a na Natalia i a n´Alejandro, per acompanyar-nos en aquest dia tan especial per la vostra filla, que radiava felicitat avui. Esper que vos hagueu sentit a gust entre nosaltres i no oblideu que sempre sereu ben rebuts, ja ho sabeu.
Gràcies!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SABERS BÀSICS TERCER TRIMESTRE

Hola famílies, Ja estam al darrer trimestre de l'etapa escolar. La recta final. Molts d'ànims i força, ja ens queda res per acabar i...