Passa al contingut principal

ABANDONATS

Famílies ja sé que vos tenc un poc abandonats, però ja ha arribat final de curs i amb ell mil coses per fer. Quin estrès. Encara que amb ells mai es deixen de fer coses.

Mirau:

A principis de setmana va sorgir una conversació de que arribava final de curs i amb aquest unes vacances moooolt llargues, i que quan tornàssim ja no estiríem en la mateixa classe, sinó que aniríem a la classe de P-4, (4 anys). I vàrem realitzar una visita a la nostra futura classe a l´actual classe del veterninaris. Els hi va agradar molt.

Però això no és tot, ja que na Maya va raonar molt i em va preguntar que si els de 4 anys anirien a 5 anys, què passaria amb els de 5 anys?? . Així que vàrem realitzar una altra sortida, en aquest cas fora de la nostra zona d´infantil, i vàrem realitzar una visita a Primer de primària.
Tots ens van rebre molt bé i ho vàrem entendre perfectament.
A més a més aprofitam aquestos dies per gaudir molt. Mirau com juguen aquests bomberets per jocs de taula. Una taula modela amb plaste, una altra realitza puzzles, una altra motricitat fina amb fils i s´altra realitza mosaics. I cada dia rotam i així tots realitzen tot.

Hem d´aprofitar aquests últims cartutxos...

Fotos:

JOCS PER TAULAComentaris

Entrades populars d'aquest blog

CASTELLANO 23.04.2020

CASTELLANO Buenos dias a todos y a todas, ¿cómo estáis? estoy recibiendo muchos emails con vuestros trabajos, estoy muy contenta. CALIGRAMA : ¿Sabéis qué es un caligrama? es hacer un dibujo con un texto en lugar de con líneas. Aquí te dejo unos ejemplos. Aquí tienes dibujos a elegir (o puedes buscar tú otro si quieres. 1. Elige un dibujo (si no puedes imprimir lo dibujáis vosotros) 2. Lee estos dos poemas. Elige el que quieras. 3. Por las líneas exteriores (como los dos primeros ejemplos) o por dentro (como el dragón) copia el poema de La Primavera o el texto de El Libro. Puedes hacerlo en mayúsculas. Si el poema se acaba y no has acabado el dibujo, vuelve a empezar. ¡Seguro que te quedará chulísimo! LA PRIMAVERA Despiertan las hormiguitas, pasean las mariquitas,  todo está lleno de flores y por las ramitas verdes gatean los caracoles EL LIBRO El libro es el mundo de aventuras de niñas y niños. Los libros son muchas hojas de papel con palabras esc

Diego és medallista Balear en judo

 Aquest dimarts en Diego ens va portar a l'aula el trofeu que va rebre aquest cap de setmana de medallista Balear en judo. Enhorabona Diego! 🏆

SORTIDA CAN MUSON EIVISSA

 Hola famílias, El viernes 3 de Junio fuimos a visitar "Can Muson". Nos lo pasamos genial. Hicimos pan, visitamos el huerto y nos acordamos del nuestro. También dimos de comer a los animales. Todo pasó muy rápido.