Passa al contingut principal

SIDNEY, NOU PROTAGONISTA DE LA SETMANA

Famílies ahir dilluns vàrem tenir l´activitat del protagonista de la setmana aprofitant que la mare d´en Sidney tenia lliure en la seva escola, ja que també és mestra d´un altre centre de l'illa i coincidim en horari. Així que varen venir a veure'ns la seva mare Nieves, el seu pare, Sam, i després ens va visitar la seva àvia.

Va ser un protagonista molt especial, ja que varen realitzar un munt d´activitats, gairebé varen estar tot el matí amb nosaltres. I per descomptat, nosaltres encantats, jeje, ja ho sabeu.

Vàrem iniciar el dia amb les nostres rutines diàries,a càrrec d´en Sidney, protagonista de la setmana i encarregat del dia.
Després vàrem conèixer un poquet més del nostre bomberet, com per exemple que té dos peixos a casa seva, que té uns avis en Anglaterra, que de nadó es despertava moltíssim per la nit, i hem conegut una cosa que li agrada molt molt molt, els dinosauris. És un expert sobre aquest tema. Amb 3 anyets coneix tots els noms i les característiques de cada un. Increible.

I precisament de dinosauris anava l´activitat d´avui. El primer que hem realitzat ha estat l'estampació de samarretes, però no una estampació normal, no no no, sinó amb un element molt original, amb una patata. Sí, sí, amb una patata amb forma de dinosauri realitzada prèviament per la mami. Xulíssim. Els hi ha encantat. Després mentre deixàvem aixugar la pintura de les samarretes mitjançant la pissarra digital na Nieves ens ha explicat un poquet més sobre els dinosauris, per finalitzar ballant diferents danses abans d'esmorzar.

Però això no és tot, ja que per esmorzar, ens havien preparat una sorpresa la seva mami, ja que ens han portat un deliciós pastís de formatge i maduixes. Tota una artista.

Després del pati, hem tornat a classe, ja que encara ens esperaven els familiars del protagonista, perquè tenien preparades moltes més coses. Hem vist un video d´una sèrie de les preferides del protagonista sobre dinosauris i ens han ensenyat una mostra en joguina d´alguns tipus de dinosauris. Per finalitzar hem realitzat un joc col.laboratiu. Hem realitzat un puzzle gegant tots junts. Hem retallat un tros de paper dibuixat en 4 parts, una per taula, i la vàrem decorar. I per acabar vàrem realizar aquest puzzle en la pissarra entre tots. Divertidíssim.

I el millor de tot és que s´ho han passat super bé i que en Sidney avui irradiava felicitat. Una de les finalitats d'aquesta activitat setmanal.

Mirau, quin dia més complet hem tingut avui. Aquest és el resum:

Fotos:

SIDNEY
Moltíssimes gràcies  als familiars d´en Sidney per haver vingut, per la vostra paciència i  per haver realitzat totes aquestes activitats al llarg del dia. Heu treballat moltíssim i ens ho hem passat super bé. Així que mil gràcies. Ha estat un plaer conèixer un poquet més dels dinosauris i conèixer un poquet més a en Sidney, jeje.
Estau convidats per un altra ocasió. Sempre sereu ben rebuts.
Només esper que hagueu gaudit tant com nosaltres.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CASTELLANO 23.04.2020

CASTELLANO Buenos dias a todos y a todas, ¿cómo estáis? estoy recibiendo muchos emails con vuestros trabajos, estoy muy contenta. CALIGRAMA : ¿Sabéis qué es un caligrama? es hacer un dibujo con un texto en lugar de con líneas. Aquí te dejo unos ejemplos. Aquí tienes dibujos a elegir (o puedes buscar tú otro si quieres. 1. Elige un dibujo (si no puedes imprimir lo dibujáis vosotros) 2. Lee estos dos poemas. Elige el que quieras. 3. Por las líneas exteriores (como los dos primeros ejemplos) o por dentro (como el dragón) copia el poema de La Primavera o el texto de El Libro. Puedes hacerlo en mayúsculas. Si el poema se acaba y no has acabado el dibujo, vuelve a empezar. ¡Seguro que te quedará chulísimo! LA PRIMAVERA Despiertan las hormiguitas, pasean las mariquitas,  todo está lleno de flores y por las ramitas verdes gatean los caracoles EL LIBRO El libro es el mundo de aventuras de niñas y niños. Los libros son muchas hojas de papel con palabras esc

Diego és medallista Balear en judo

 Aquest dimarts en Diego ens va portar a l'aula el trofeu que va rebre aquest cap de setmana de medallista Balear en judo. Enhorabona Diego! 🏆

Projecte: saps quanta gent viu a Espanya?

  A través de la lectura de la història de n'Amina vam començar el nostre projecte: saps quanta gent viu a Espanya? En aquesta primera lectura i, mitjançant la dinàmica de treball cooperatiu 1-2-4, els alumnes van tractar conceptes clau com els factors que fan  que la població creixi o disminueixi, entre aquests factors hi trobem l'emigració , la immigració , la natalitat i la mortalitat . Un cop ja teniem clar aquests conceptes clou, vam veure el que era una piràmide de població i quines dades es representaven en ella. Ja que els projectes es treballen de manera transversal amb les altres àrees, vam fer servir l'estadística per a poder crear els nostres diagramens de barres amb informació que ens interessava sobre els alumnes que integren el nostre centre educatiu. Els alumnes van anar amb els seus equips de treball a les diferents aules del centre per fer les preguntes als seus companys i així poder recollir la informació desitjada. Després vam investigar sobre el percen