Passa al contingut principal

ESTELA, NOVA PROTAGONISTA DE LA SETMANA

Ahir famílies vàrem tenir una nova visita a l´aula dels bombers. N´Estela, que per fí li tocava ser la protagonista de la setmana ( se li ha fet molt llarga l'espera pobreta), va venir acompanyada de la seva família, el seu pare en Iván, la seva mare, n´Ana i el seu germà, en Marc.

Vàrem començar el dia amb n´Estela d´encarregada i amb les seves funcions. Passar llista, dia de la setmana,... Per després començar a conèixer un poquet més a n'Estela i la seva biografia. Com per exemple, que de nadó semblava un "nenuco", que li agrada molt el "cachondeo", que té una iaia en Palma,...

Després hem començat amb l´activitat sorpresa. I mare meva, quina sorpresa. Ens van explicar el conte de "Els tres porquets", però no en un típic llibre, no, no no. Sinó amb un material xulíssim confeccionats per ells mateixos. Una passada. Enhorabona famílies.
Per després finalitzar amb la realització d´una màscara de porquet. Però això no és tot, ja que com sobrava un poc de temps vàrem aprofitar la PDI per veure en imatges aquest conte en qüestió.

Mirau:

Fotos:

ESTELA
Vull donar les gràcies a la família per la vostra col.laboració, implicació i pel vostre material tan elaborat que es quedarà en el centre per altres ocasions. Un milió de gràcies. I podeu tornar quan vulgueu. Esper que vos hagi agradat l´experiència.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CASTELLANO 23.04.2020

CASTELLANO Buenos dias a todos y a todas, ¿cómo estáis? estoy recibiendo muchos emails con vuestros trabajos, estoy muy contenta. CALIGRAMA : ¿Sabéis qué es un caligrama? es hacer un dibujo con un texto en lugar de con líneas. Aquí te dejo unos ejemplos. Aquí tienes dibujos a elegir (o puedes buscar tú otro si quieres. 1. Elige un dibujo (si no puedes imprimir lo dibujáis vosotros) 2. Lee estos dos poemas. Elige el que quieras. 3. Por las líneas exteriores (como los dos primeros ejemplos) o por dentro (como el dragón) copia el poema de La Primavera o el texto de El Libro. Puedes hacerlo en mayúsculas. Si el poema se acaba y no has acabado el dibujo, vuelve a empezar. ¡Seguro que te quedará chulísimo! LA PRIMAVERA Despiertan las hormiguitas, pasean las mariquitas,  todo está lleno de flores y por las ramitas verdes gatean los caracoles EL LIBRO El libro es el mundo de aventuras de niñas y niños. Los libros son muchas hojas de papel con palabras esc

Diego és medallista Balear en judo

 Aquest dimarts en Diego ens va portar a l'aula el trofeu que va rebre aquest cap de setmana de medallista Balear en judo. Enhorabona Diego! 🏆

SORTIDA CAN MUSON EIVISSA

 Hola famílias, El viernes 3 de Junio fuimos a visitar "Can Muson". Nos lo pasamos genial. Hicimos pan, visitamos el huerto y nos acordamos del nuestro. También dimos de comer a los animales. Todo pasó muy rápido.