dimecres, 13 d’abril del 2016

YANIRE, PROTAGONISTA DE LA SETMANA

Avui famílies hem tingut un dia molt especial. Hem tingut doble celebració. Per una banda, hem tingut la visita dels familiars de la protagonista de la setmana, en aquest cas, na Yanire i la seva mare Inma, i per una altra banda hem celebrat l'anviersari d'aquesta bombereta. Una campiona que ha cumplit 4 anys ja!!!

Com sempre, el primer que hem fet ha estat cumplir amb les nostres rutines diàries. Per descomptat, na Yanire ha estat l'encarregada de passar llista i del dia.

Després hem continuat mostrant un poquet més de la nostra companyera na Yanire. Com era de petita, les seves persones més importants en la seva vida, les seves macotes, etc. Per continuar després amb l'activitat sorpresa.

Avui hem realitzat un quadre molt especial. Amb una safata de cartró, uns quants goomets i amb una fotografia molt especial, hem realitzat una activitat divertidisima i sobretot molt adient per a infants d'aquesta edat. Totalment autònoms a l'hora de realitzar-la. Enhorabona Inma.
Els hi ha encantat als nostres bomberets.


Fotos:

YANIRE
Però això no és tot, ja que per una altra banda també hem celebrat el seu aniversari amb un pastís de xocolata deliciós, realitzat per la seva mare.
Molts d'anys campiona!!!


Finalment, vull donar les gràcies a la seva mare, Inma, per la seva participació en aquesta activitat. Al principi em confesava fins i tot que es trobava nerviosa, però poc a poc s'ha anat  amollant i gaudint del moment. Un moment únic per na Yanire sense dubte. Gràcies i sempre seràs ben rebuda en la classe dels bombers.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Passeig pel Jazz i apadrinaments

Hola famílies! Els alumnes han fet una sortida relacionada amb l'àrea de música. Aquesta vegada hem anat a Can Ventosa a veure un concer...