dimecres, 27 d’abril del 2016

SAMUEL, EL NOU PROTAGONISTA DE LA SETMANA

Famílies aquí estic amb la nostra cita setmanal dels dimecres amb el protagonista de la setmana. Avui ha tocat el torn a en Samuel, que estava feliç de ser-ho per fi. Ha vingut acompanyat a la classe de la seva mare, Na Cristina.

Com sempre, hem començat la classe amb les nostres rutines, perquè la seva mami pugui veure el que feim diàriament. Després ens han explicat un poquet més cosetes de Samuel, com per exemple que de petit era molt ploraner, que té dos cans, Yaco i Mia, etc. I per finalitzar hem realitzat l´activitat sorpresa.

Avui hem realitzat gràcies a na Cristina un peix molt original amb una simple safata de cartró i uns quants goomets. Els bombers ho han fet beníssim, ja que ells mateixos eran suficientment autònoms per realitzar l'activitat solets.

Aquí teniu les fotografies del dia d´avui:


Fotos:

SAMUEL

Abans de finalitzar, com és costum, vull donar les gràcies als familiars del protagonista en aquest cas a na Cristina per la teva col.laboració i la teva paciència. És un luxe poder comptar amb famílies com vosaltres. Esper que hagis gaudit al menys tant com el teu fill amb la teva companyia en la classe.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SABERS BÀSICS TERCER TRIMESTRE

Hola famílies, Ja estam al darrer trimestre de l'etapa escolar. La recta final. Molts d'ànims i força, ja ens queda res per acabar i...