divendres, 19 de febrer del 2016

SEGONA SESSIÓ DE TALLER

Avui divendres hem realitzat una segona sessió de tallers. I us vull explicar un poquet més en el que consisteix el meu taller, el de dansa i expressió corporal.

El meu taller té un objectiu primordial que és que els infants gaudeixin. Gaudeixin de la música, gaudeixin dels diferents tipus de ball, gaudeixin realitzant imitacions, gaudeixin amb el propi cos..

La primera part del taller cosisteix en esbrinar sons (d´animals, del seu dia a dia,...) i posteriorment ho han de mimetitzar. S´ho passen pipa imitant als porquets, als gossos, cavalls, etc

Una altra activitat consisteix en ballar lliurement segons la música que escolten. Des d´un rap, passant per una salsa, continuant per un rock, i finalitzant amb música clásica. El seu cos és l´únic instrument. I la veritat que tenen un ritme jejeje.

Continuam amb un joc d´imitació.

Després toca l´hora d´una coreografia establerta amb una cançó determinada.

I per últim finalitzam amb una relaxació i uns estiraments, ja que després de tant de moviment, necessitam un momento de relax (i no només muscular).

La veritat que estic molt satisfeta del resultat, perquè els hi encanta aquest taller. Tots volen venir amb jo, I és que clar, no és sempre que se´ls hi deixa fer l´animalet jajaja.

Aquí teniu unes quantes fotos dels diferents moments del taller.



Fotos:
TALLERS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SABERS BÀSICS TERCER TRIMESTRE

Hola famílies, Ja estam al darrer trimestre de l'etapa escolar. La recta final. Molts d'ànims i força, ja ens queda res per acabar i...