Passa al contingut principal

ETHAN, EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA

Famílies avui ha hagut un canvi en la nostra programació. Encara que  les activitats dels protagonistes de la setmana són dimecres, ja sabeu que jo m´adapto i per motius laborals de la mare i per motius emocionals de la bombera capitana, han variat de dia i ho hem realitzat avui.

Així que avui dijous la classe dels bombers hem tingut visita. Ethan estava molt emocionat, ja que sabia que venia la seva mare Na Mayte amb nosaltres per compartir els nostres moments i les nostres rutines.

Després  N´Ethan ens ha mostrat la seva biografia en forma de fotogràfies, per continuar amb la manualitat sorpresa.

I és que com la seva mare Mayte és cuinera, ha aprofitat per realitzar una activitat preciosa amb fondant. A més de preciosa, riquíssima. I ha aprofitat que era la setmana de Sant Valentí per relacionar-ho.
Com ja sabeu, hem realitzat una rosa comestible. Sí, sí, jo també pensava que era molt díficil de realitzar, però és més senzill del que sembla. Nomès es realitzen tres cercles, es junten i s´enrrotllen. Curiós.

Els hi ha encantat als bombers fer-la i imagin més encara menjar-la.

Aquí teniu les fotos del moments d´avui:Fotos:
ETHAN

I és que gràcies a na Mayte els bombers per un moment hem canviat de professió jejeje. Avui per una estoneta hem estat cuiners:Fotos:
CUINERS
Motes gràcies per la teva visita i per la teva activitat. T´esperam amb els braços oberts quan vulguis.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CASTELLANO 23.04.2020

CASTELLANO Buenos dias a todos y a todas, ¿cómo estáis? estoy recibiendo muchos emails con vuestros trabajos, estoy muy contenta. CALIGRAMA : ¿Sabéis qué es un caligrama? es hacer un dibujo con un texto en lugar de con líneas. Aquí te dejo unos ejemplos. Aquí tienes dibujos a elegir (o puedes buscar tú otro si quieres. 1. Elige un dibujo (si no puedes imprimir lo dibujáis vosotros) 2. Lee estos dos poemas. Elige el que quieras. 3. Por las líneas exteriores (como los dos primeros ejemplos) o por dentro (como el dragón) copia el poema de La Primavera o el texto de El Libro. Puedes hacerlo en mayúsculas. Si el poema se acaba y no has acabado el dibujo, vuelve a empezar. ¡Seguro que te quedará chulísimo! LA PRIMAVERA Despiertan las hormiguitas, pasean las mariquitas,  todo está lleno de flores y por las ramitas verdes gatean los caracoles EL LIBRO El libro es el mundo de aventuras de niñas y niños. Los libros son muchas hojas de papel con palabras esc

Diego és medallista Balear en judo

 Aquest dimarts en Diego ens va portar a l'aula el trofeu que va rebre aquest cap de setmana de medallista Balear en judo. Enhorabona Diego! 🏆

Projecte: saps quanta gent viu a Espanya?

  A través de la lectura de la història de n'Amina vam començar el nostre projecte: saps quanta gent viu a Espanya? En aquesta primera lectura i, mitjançant la dinàmica de treball cooperatiu 1-2-4, els alumnes van tractar conceptes clau com els factors que fan  que la població creixi o disminueixi, entre aquests factors hi trobem l'emigració , la immigració , la natalitat i la mortalitat . Un cop ja teniem clar aquests conceptes clou, vam veure el que era una piràmide de població i quines dades es representaven en ella. Ja que els projectes es treballen de manera transversal amb les altres àrees, vam fer servir l'estadística per a poder crear els nostres diagramens de barres amb informació que ens interessava sobre els alumnes que integren el nostre centre educatiu. Els alumnes van anar amb els seus equips de treball a les diferents aules del centre per fer les preguntes als seus companys i així poder recollir la informació desitjada. Després vam investigar sobre el percen