dijous, 18 de febrer del 2016

ETHAN, EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA

Famílies avui ha hagut un canvi en la nostra programació. Encara que  les activitats dels protagonistes de la setmana són dimecres, ja sabeu que jo m´adapto i per motius laborals de la mare i per motius emocionals de la bombera capitana, han variat de dia i ho hem realitzat avui.

Així que avui dijous la classe dels bombers hem tingut visita. Ethan estava molt emocionat, ja que sabia que venia la seva mare Na Mayte amb nosaltres per compartir els nostres moments i les nostres rutines.

Després  N´Ethan ens ha mostrat la seva biografia en forma de fotogràfies, per continuar amb la manualitat sorpresa.

I és que com la seva mare Mayte és cuinera, ha aprofitat per realitzar una activitat preciosa amb fondant. A més de preciosa, riquíssima. I ha aprofitat que era la setmana de Sant Valentí per relacionar-ho.
Com ja sabeu, hem realitzat una rosa comestible. Sí, sí, jo també pensava que era molt díficil de realitzar, però és més senzill del que sembla. Nomès es realitzen tres cercles, es junten i s´enrrotllen. Curiós.

Els hi ha encantat als bombers fer-la i imagin més encara menjar-la.

Aquí teniu les fotos del moments d´avui:



Fotos:
ETHAN

I és que gràcies a na Mayte els bombers per un moment hem canviat de professió jejeje. Avui per una estoneta hem estat cuiners:



Fotos:
CUINERS
Motes gràcies per la teva visita i per la teva activitat. T´esperam amb els braços oberts quan vulguis.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Passeig pel Jazz i apadrinaments

Hola famílies! Els alumnes han fet una sortida relacionada amb l'àrea de música. Aquesta vegada hem anat a Can Ventosa a veure un concer...