dimecres, 13 de gener del 2016

EL PRIMER PROTAGONISTA DE L´ANY: EN DIEGO

Famílies ja tenim el primer protagonista d´aquest any, 2016. Ha estat en Diego i avui dimecres ha vingut la seva familia al complet per realitzar una manualitat sorpresa.

En Diego estava molt nerviós i molt emocionat de que la seva mare,Laura, el seu pare, Rodrigo, la seva germaneta, Inés, i les seves àvies, Juli i Blanca, estiguessin amb nosaltres a la classe. Nomès per aquests moments val la pena realitzar aquesta activitat tan gratificant.

Com sempre, al principi hem realitzat la nostra rutina habitual perquè la família del protagonista pugui veure el nostre dia a dia. Després ja hem començat amb l´explicació de la seves anècdotes personals i per finalitzar amb l´elaboració d´una manualitat, concretament un cotxe molt original.

Els infants han gaudit molt realitzant aquest cotxe tan original amb material de reciclatge (tubs de paper higiènic, taps i pals de fusta).

Per finalitzar, donar les gràcies a la família del protagonista., en Diego, per la realització d´aquesta activitat, per com ho tenien organitzat i plantejat,  i per la vostra infinita paciència i dedicació. Enhorabona i moltíssimes gràcies.

Vos esper veure pronte en una altra ocasió



Fotos:
PROTAGONISTA DIEGO

2 comentaris:

  1. Muchas gracias Diana, disfrutamos mucho preparando la actividad y luego con los niños. Las abuelas dos niñas más en clase.

    ResponElimina
  2. D´això es tracta... I sí, les àvies totalment en la seva salsa jajajja

    ResponElimina

Passeig pel Jazz i apadrinaments

Hola famílies! Els alumnes han fet una sortida relacionada amb l'àrea de música. Aquesta vegada hem anat a Can Ventosa a veure un concer...