Passa al contingut principal

PRIMER DIA

Famílies avui ha estat el primer dia del segon trimestre i la veritat que aquests bombers no deixen de sorprener- me mai. M ´esperava que després de tant de temps sense escola i amb unes vacances nadalenques pel mig, els hi costaría moltíssim el moment de l´entrada a la classe i de la separació amb els familiars, però han estat contentíssims de tornar a escola. Una gran alegria per jo.

Avui hem realitzat una assemblea moooolttt llarga, ja que cada bomber m´ha explicat amb detalls tot el que els hi havia portat el Pare Noel o/i els Reis Mags. Imaginaho-vos!!!

Però això no és tot, ja que a la classe també hem tingut sorpreses. A més de la visita del Pare Noel que vàrem tenir el darrer dia d´escola amb el super regal d´una caseta pel pati gegant. Vos enrecordau? Doncs mirau, ja la tenim montada i podem gaudir d´ella.

 
 
Bé, doncs avui ens hem trobat també amb uns regalets en una prestatgeria de la classe. I a més, quan hem obert la pantalla mágica, ens hem trobat una carta dels Reis Mags d´Orient. Quina emoció!

 
Els bombers han obert els regals expectants i emocionats:
 

 
 
I sabeu què hi havia??? Doncs ens hem trobat amb un nou membre de la classe,  una titella molt especial, el bomberet Pepet.
 
 
Aquest bomber té una misió molt important. I és que com ja sabeu, la classe dels bombers té una sèrie de mancances i de dificultats a nivell comportamental, i en Pepet ens ha portat un mètode nou que ens ajudarà a comportar-nos millor. Els hi ha encantat als bombers.
Mirau!
 


 
Cada nen/a a partir d´avui té un full petit ple de quadret on cada fila és una setmana, i els nens/es que aconsegueixin tenir tota la fila d´adhesius , obtindrà un petit premi. Motivador per a ells i a veure si així aconseguim un millor clima dins de l ´aula.  Hem d´esgotar totes les estratègies possibles.
 
Com veieu, dia completet. Demà ,més i millor, ja que ens iniciam per primera vegada dins del món de la natació. Quins nervis!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CASTELLANO 23.04.2020

CASTELLANO Buenos dias a todos y a todas, ¿cómo estáis? estoy recibiendo muchos emails con vuestros trabajos, estoy muy contenta. CALIGRAMA : ¿Sabéis qué es un caligrama? es hacer un dibujo con un texto en lugar de con líneas. Aquí te dejo unos ejemplos. Aquí tienes dibujos a elegir (o puedes buscar tú otro si quieres. 1. Elige un dibujo (si no puedes imprimir lo dibujáis vosotros) 2. Lee estos dos poemas. Elige el que quieras. 3. Por las líneas exteriores (como los dos primeros ejemplos) o por dentro (como el dragón) copia el poema de La Primavera o el texto de El Libro. Puedes hacerlo en mayúsculas. Si el poema se acaba y no has acabado el dibujo, vuelve a empezar. ¡Seguro que te quedará chulísimo! LA PRIMAVERA Despiertan las hormiguitas, pasean las mariquitas,  todo está lleno de flores y por las ramitas verdes gatean los caracoles EL LIBRO El libro es el mundo de aventuras de niñas y niños. Los libros son muchas hojas de papel con palabras esc

Diego és medallista Balear en judo

 Aquest dimarts en Diego ens va portar a l'aula el trofeu que va rebre aquest cap de setmana de medallista Balear en judo. Enhorabona Diego! 🏆

Projecte: saps quanta gent viu a Espanya?

  A través de la lectura de la història de n'Amina vam començar el nostre projecte: saps quanta gent viu a Espanya? En aquesta primera lectura i, mitjançant la dinàmica de treball cooperatiu 1-2-4, els alumnes van tractar conceptes clau com els factors que fan  que la població creixi o disminueixi, entre aquests factors hi trobem l'emigració , la immigració , la natalitat i la mortalitat . Un cop ja teniem clar aquests conceptes clou, vam veure el que era una piràmide de població i quines dades es representaven en ella. Ja que els projectes es treballen de manera transversal amb les altres àrees, vam fer servir l'estadística per a poder crear els nostres diagramens de barres amb informació que ens interessava sobre els alumnes que integren el nostre centre educatiu. Els alumnes van anar amb els seus equips de treball a les diferents aules del centre per fer les preguntes als seus companys i així poder recollir la informació desitjada. Després vam investigar sobre el percen