dilluns, 11 de gener del 2016

PRIMER DIA

Famílies avui ha estat el primer dia del segon trimestre i la veritat que aquests bombers no deixen de sorprener- me mai. M ´esperava que després de tant de temps sense escola i amb unes vacances nadalenques pel mig, els hi costaría moltíssim el moment de l´entrada a la classe i de la separació amb els familiars, però han estat contentíssims de tornar a escola. Una gran alegria per jo.

Avui hem realitzat una assemblea moooolttt llarga, ja que cada bomber m´ha explicat amb detalls tot el que els hi havia portat el Pare Noel o/i els Reis Mags. Imaginaho-vos!!!

Però això no és tot, ja que a la classe també hem tingut sorpreses. A més de la visita del Pare Noel que vàrem tenir el darrer dia d´escola amb el super regal d´una caseta pel pati gegant. Vos enrecordau? Doncs mirau, ja la tenim montada i podem gaudir d´ella.

 
 
Bé, doncs avui ens hem trobat també amb uns regalets en una prestatgeria de la classe. I a més, quan hem obert la pantalla mágica, ens hem trobat una carta dels Reis Mags d´Orient. Quina emoció!

 
Els bombers han obert els regals expectants i emocionats:
 

 
 
I sabeu què hi havia??? Doncs ens hem trobat amb un nou membre de la classe,  una titella molt especial, el bomberet Pepet.
 
 
Aquest bomber té una misió molt important. I és que com ja sabeu, la classe dels bombers té una sèrie de mancances i de dificultats a nivell comportamental, i en Pepet ens ha portat un mètode nou que ens ajudarà a comportar-nos millor. Els hi ha encantat als bombers.
Mirau!
 


 
Cada nen/a a partir d´avui té un full petit ple de quadret on cada fila és una setmana, i els nens/es que aconsegueixin tenir tota la fila d´adhesius , obtindrà un petit premi. Motivador per a ells i a veure si així aconseguim un millor clima dins de l ´aula.  Hem d´esgotar totes les estratègies possibles.
 
Com veieu, dia completet. Demà ,més i millor, ja que ens iniciam per primera vegada dins del món de la natació. Quins nervis!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Passeig pel Jazz i apadrinaments

Hola famílies! Els alumnes han fet una sortida relacionada amb l'àrea de música. Aquesta vegada hem anat a Can Ventosa a veure un concer...