dilluns, 16 de novembre del 2015

TOTS AMB PARIS

Famílies, perquè  un aprenentatge sigui significatiu en els infants, ha d´estar molt lligat a l´actutalitat. I lamentablement ara mateix l´actualitat és Paris.

Però com explicar a uns infants de 3 anys el terrible succés, i a conseqûència d´aquest, la realització d´un minut de silenci al centre?  Difícil eh.

Hem intentat introduir el tema d´una manera suau. Primer localitzant Eivissa en la pantalla mágica dins d´un mapa polític per desprès situar París. La segûent passa ha estat mirar las lletres que composen la paraula París. Hem continuat mirant el monument més emblemàtic d´aquest pais, la Torre Eifel. I finalment hem explicat la noticia:  " que uns senyors dolents han anat a aquest pais i amb pistoles amb matat a gent".

Amb aquesta explicació s´ha obert un debat sobre les pistoles, ja que a molts de nens de la classe els hi agrada jugar amb pistoles.

Desprès a les 12 en punt tot el centre s´ha reunit en el pati de primària. La directora de l´escola, Isabel, ha realitzat un petit discurs i a continuació hem realitzat un minut de silenci per donar suport a tota la comunitat francesa i mostrar el nostre rebuig als atemptats.
La veritat que posava la pell de gallina veure com infants de 3 a 12 anys reaccionaven i mostraven un respecte absolut durant aquest llarg minut.

Voleu que vos conti un secret? La classe dels bombers havíem assajat a la classe un parell de vegades jijijijijiji.

TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA ESTAM AMB PARIS.



Fotos:
TOTS AMB PARIS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SABERS BÀSICS TERCER TRIMESTRE

Hola famílies, Ja estam al darrer trimestre de l'etapa escolar. La recta final. Molts d'ànims i força, ja ens queda res per acabar i...