dilluns, 23 de novembre del 2015

SEGONA PROTAGONISTA DE LA SETMANA

Aquesta setmana ha començat fort, ja que avui dilluns,hem tingut a una nova protagonista de la setmana, na Michelle, i no ha vingut tota sola, sinó que ha arribat a la classe acompanyada de la seva mama, na Lucia, ja que per qüestions laborals dimecres no podia venir a realitzar l´activittat. Però ja sabeu que els bombers ens organitzam i som flexibles a vosaltres, famílies, , ja que és molt important la vostra visita per a ells.

Na Michelle ha començat el dia essent l´encarregada del dia. Ha passat llista i a continuació ens ha començat a explicar la seva història personal. Ens ha presentat als seus familiars més propers, els seus gats, joguines preferides.....Fotos:

MICHELLE

Desprès ha arribat la marxa. Na Lucia havia portat un DVD dels "Cantajuegos" i els bombers, mitjançant la pantalla mágica, han gaudit cantant i ballant.
A continuació  i per baixar aquest "subidón", la mama de Michelle els hi ha contat un conte d´un elefantet que es deia Chiquirtin.

I per finalitzar aprofitant el mal temps i la pluja d´avui ma Lucia ha tingut molt bona idea en realizar un vaixell de paper i posar-los dins un bassiot que simbolitzava el mar. Els hi ha encantat, i més quan el vent ha mogut més d´un.Fotos:

VISITA LUCIA

Gràcies Lucia per la teva imaginació i per compartir amb nosaltres una esyoneta. esperam que hi hagi moltes més ocasions. Fins aviat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CAMPAMENT CALA DES JONDAL

Estimades famílies, A continuació, teniu unes imatges de l'estada al campament de cala des Jondal. L'alumnat va poder gaudir de dife...