divendres, 22 de març del 2024

Passeig pel Jazz i apadrinaments

Hola famílies!

Els alumnes han fet una sortida relacionada amb l'àrea de música. Aquesta vegada hem anat a Can Ventosa a veure un concert de Jazz. Aquest va estar molt interessant, ja que, els músics van explicar la història d'aquest estil musical i varen tocar composicions molt típiques de cada etapa del Jazz.

Per altra banda, han fet una activitat amb els seus "fillols", una manualitat de Pasqua i dues lectures de comprensió també de Pasqua. Que polit és quan els grans ajuden els petits a comprendre el text i aprenen junts!


Us deixem unes imatges d'aquestes dues activitats enriquidores:

https://drive.google.com/drive/folders/1--bbYjqopLDMa4kW7qoQkz2wni-ed2Xa?usp=sharing 

_____________________________________________________________________

 Hola familias!

Los alumnos han hecho una salida relacionada con el área de música. Esta vez hemos ido a Can Ventosa a ver un concierto de Jazz. Este estuvo muy interesante, puesto que, los músicos explicaron la historia de este estilo musical y tocaron composiciones muy típicas de cada etapa del Jazz.

Por otro lado, han hecho una actividad con sus "ahijados", una manualidad de Pascua y dos lecturas de comprensión también de Pascua. Que pulido es cuando los grandes ayudan los pequeños a comprender el texto y aprenden juntos!


Os dejamos unas imágenes de estas dos actividades enriquecedoras:

https://drive.google.com/drive/folders/1--bbYjqopLDMa4kW7qoQkz2wni-ed2Xa?usp=sharing


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CAMPAMENT CALA DES JONDAL

Estimades famílies, A continuació, teniu unes imatges de l'estada al campament de cala des Jondal. L'alumnat va poder gaudir de dife...