dilluns, 26 de febrer del 2024

Darrera setmana de febrer'24

Durant aquesta setmana els alumnes han treballat molt a classe. A més, a matemàtiques hem posat en pràctica els continguts de les àrees de figures geomètriques. Amb materials manipulatius és més fàcil comprendre els conceptes.

A més, aquesta setmana hem tingut una visita molt especial que ens ha plenat els cors. Hem tingut sorpresa de la companya Maya! Estem molt contents i emocionats de la seva visita. Tenien moltes ganes de vore-la i parlar amb ella. Llavors, varen tindre una estona per posar-se al dia.

Una setmana plena de nous coneixements i moltes emocions. ♥

-

Durante esta semana los alumnos han trabajado mucho en clase. Además, en matemáticas hemos puesto en práctica los contenidos de las áreas de figuras geométricas. Con materiales manipulativos es más fácil entender los conceptos.

Además, esta semana hemos tenido una visita muy especial que nos ha llenado los corazones. Hemos tenido sorpresa de la compañera Maya! Estamos muy contentos y emocionados de su visita. Tenían muchas ganas de verla y de hablar con ella. Entonces, tuvieron un ratito para ponerse al día.

Una semana llena de nuevos conocimientos y muchas emociones. ♥Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CAMPAMENT CALA DES JONDAL

Estimades famílies, A continuació, teniu unes imatges de l'estada al campament de cala des Jondal. L'alumnat va poder gaudir de dife...