dilluns, 14 de desembre del 2020

INFORMACIÓ REFERENT A LA VENTILACIÓ EN ELS CENTRES EDUCATIUS COM A MESURA DE PREVENCIÓ FRONT AL CORONAVIRUS SARS-CoV-2

 

Bona tarda famílies,

Ens han arribat a l' escola un mesurador de Co2 per a cada aula per poder mesurar la qualitat de l' aire dins les nostres classes.

Per aconseguir una ventilació òptima, cal mantenir, sempre que sigui possible, portes i finestres obertes, tant interiors com exteriors. De cara a l’hivern, encara que professorat i alumnat vagin a les aules més abrigats, necessitam poder mesurar la ventilació per garantir que aquesta sigui bona. Es pot determinar de manera senzilla si la ventilació d’un espai interior és bona mitjançant el mesurament de la quantitat de CO2 existent en l'ambient, que en un espai tancat dependrà de la quantitat de persones que hi ha a dins, del volum de l’espai, de l'activitat que es realitzi, del període de temps que estigui ocupat i sobretot, de la renovació de l'aire. La concentració normal de CO2 a l'exterior d'un edifici sol estar al voltant als 415/420 ppm. A l'aula, no ha de superar els 800 ppm.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SABERS BÀSICS TERCER TRIMESTRE

Hola famílies, Ja estam al darrer trimestre de l'etapa escolar. La recta final. Molts d'ànims i força, ja ens queda res per acabar i...