dilluns, 22 de gener del 2018

COMENÇAM AMB AMIC LECTOR

Dijous passat, famílies, vàrem realitzar una activitat molt esperada per a les zebres, l'Amic Lector.
No és una activitat nova, ja que l' hem fet els dos anteriors anys, i tal vegada per això puc garantir que és un èxit i els hi agrada moltíssim.

La novetat d´aquest curs són els nostres acompanyants. L´any passat vàrem tenir els alumnes de quart amb na Mariam com a tutora. Doncs bé, aquest curs tornam a tenir com Amic Lector el grup de quart, però lògicament amb uns altres alumnes i una altra tutora, en aquest cas, na Marian.

La primera sessió la vàrem dedicar a conèixer-se, presentar-se, establir llaços d´unió, compartir i realitzar un petit autoretrat per penjar en un mural... La veritat que va anar molt bé, varen estar molt receptius per ses dues bandes.

Una altra novetat d´aquest curs és que no només ens limitarem a realitzar una lectura setmanal d´un conte individualment i una feineta de representació després, sinó que cada dijous seran els nostres acompanyants i anirem variant d´activitats.

Mirau alguns moments de la sessió:








La setmana que ve, més i millor...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SABERS BÀSICS TERCER TRIMESTRE

Hola famílies, Ja estam al darrer trimestre de l'etapa escolar. La recta final. Molts d'ànims i força, ja ens queda res per acabar i...