Passa al contingut principal

EXCURSIÓ A SANT LLORENÇ

Avui famílies hem realitzat la nostra primera sortida del curs 2017. Un clàssic i una visita obligada en aquesta època de l´any. Hem anat a Can Pere Musson, a Sant Llorenç, a visitar a la nostra amiga la castanyera, veure els ases, torrar castanyes... En definitiva, a passar un dia diferent amb molt bona companyia.

Hem començat el dia esmorzant en les instal.lacions de Sant Llorenç, per després continuar amb un ratet de joc lliure en el parc "rural". Després hem pujat per un camí molt difícil per veure els ases, i de molt aprop jeje. I hem finalitzat amb una visita sorpresa la senyora Castanyera que ens ha portat castanyes torrades delicioses i li hem cantat la seva cançó tots junts.

La veritat que les zebretes s´han portat molt molt bé i el més important, s´ho han passat súper, ... i els acompanyants, que no eren pocs, també jeje.

Ja sabeu, que aquesta sortida era oberta per tothom i estaveu tots convidats a compartir amb nosaltres aquest dia. Doncs bé, res més que 16 familiars no s'han volgut perdre l´excursió.
Però això no és tot, ja que heu pensat en tot i heu portat un esmorzar molt bo: sobrassada, pa, coques, truites, butifarrons, ... No faltava detall. Sou genials.
Crec que ja ho sabeu, però formau un gran equip i esper que no deixeu mai de ser-ho, famílies, perquè sense vosaltres no seria igual. Així que moltíssimes gràcies per tot. Als torradors, a les acompanyants, als vigilants, a les reporteres... gràcies.

Ara sí vos deix les fotografies del dia d'avui. Esper que vos agradin:

https://photos.app.goo.gl/8RVXhPFQCgrku8Sz2

Encara no ho vull pensar pequè encara queda molt de curs per davant, però sou conscients famílies que aquesta sortida per veure la Castanyera és la darrera  que feim junts? Com creixen!
Igual per això ha estat tan especial... Sort que encara queden moltes més per compartir junts.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CASTELLANO 23.04.2020

CASTELLANO Buenos dias a todos y a todas, ¿cómo estáis? estoy recibiendo muchos emails con vuestros trabajos, estoy muy contenta. CALIGRAMA : ¿Sabéis qué es un caligrama? es hacer un dibujo con un texto en lugar de con líneas. Aquí te dejo unos ejemplos. Aquí tienes dibujos a elegir (o puedes buscar tú otro si quieres. 1. Elige un dibujo (si no puedes imprimir lo dibujáis vosotros) 2. Lee estos dos poemas. Elige el que quieras. 3. Por las líneas exteriores (como los dos primeros ejemplos) o por dentro (como el dragón) copia el poema de La Primavera o el texto de El Libro. Puedes hacerlo en mayúsculas. Si el poema se acaba y no has acabado el dibujo, vuelve a empezar. ¡Seguro que te quedará chulísimo! LA PRIMAVERA Despiertan las hormiguitas, pasean las mariquitas,  todo está lleno de flores y por las ramitas verdes gatean los caracoles EL LIBRO El libro es el mundo de aventuras de niñas y niños. Los libros son muchas hojas de papel con palabras esc

Diego és medallista Balear en judo

 Aquest dimarts en Diego ens va portar a l'aula el trofeu que va rebre aquest cap de setmana de medallista Balear en judo. Enhorabona Diego! 🏆

SORTIDA CAN MUSON EIVISSA

 Hola famílias, El viernes 3 de Junio fuimos a visitar "Can Muson". Nos lo pasamos genial. Hicimos pan, visitamos el huerto y nos acordamos del nuestro. También dimos de comer a los animales. Todo pasó muy rápido.