Passa al contingut principal

ELMER

Dimarts passat famílies vàrem rebre una visita molt especial. Na Nieves, mare d´en Sidney, va aprofitar el seu dia de lliure elecció del seu centre (ja qué com sabeu també és mestra i no pot assitir a cap activitat al llarg de l´any perquè coincidim en horari) per realitzar-nos una visita i fer- nos unes activitats xulíssimes.

El protagonista del dia va ser Elmer, un elefant diferent. I tot va girar al voltant d´ell. Na Nieves, que ho portava tot molt ben preparadet, primer de tot ens va contar el conte, tant de manera oral com de manera audiovisual. Per després a continuació començar amb les activitats.
Hi havia de tot tipus: invidual, grupal...

Una vidriera fantàstica amb pintura 3d per posar en la finestra, un collage d´Elmer, un dibuix lliure... són només algunes coses de tot el que vàrem fer.
En les imatges ho  podreu veure millor.

https://goo.gl/photos/dEBFxQEM6qc5zoRa6

Un dia diferent i sobretot amb un missatge darrera d´Elmer, que estam treballant a la classe tots els dies. Voleu saber-ho? Doncs aquí podreu veure el conte:
https://www.youtube.com/watch?v=esZf_VTfRIw

En definitifva, hem treballat de manera lúdica coses tan importants com el respecte, l´acceptació, ...,

Moltes gràcies per tot!
Un autèntic plaer ;)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CASTELLANO 23.04.2020

CASTELLANO Buenos dias a todos y a todas, ¿cómo estáis? estoy recibiendo muchos emails con vuestros trabajos, estoy muy contenta. CALIGRAMA : ¿Sabéis qué es un caligrama? es hacer un dibujo con un texto en lugar de con líneas. Aquí te dejo unos ejemplos. Aquí tienes dibujos a elegir (o puedes buscar tú otro si quieres. 1. Elige un dibujo (si no puedes imprimir lo dibujáis vosotros) 2. Lee estos dos poemas. Elige el que quieras. 3. Por las líneas exteriores (como los dos primeros ejemplos) o por dentro (como el dragón) copia el poema de La Primavera o el texto de El Libro. Puedes hacerlo en mayúsculas. Si el poema se acaba y no has acabado el dibujo, vuelve a empezar. ¡Seguro que te quedará chulísimo! LA PRIMAVERA Despiertan las hormiguitas, pasean las mariquitas,  todo está lleno de flores y por las ramitas verdes gatean los caracoles EL LIBRO El libro es el mundo de aventuras de niñas y niños. Los libros son muchas hojas de papel con palabras esc

Diego és medallista Balear en judo

 Aquest dimarts en Diego ens va portar a l'aula el trofeu que va rebre aquest cap de setmana de medallista Balear en judo. Enhorabona Diego! 🏆

SORTIDA CAN MUSON EIVISSA

 Hola famílias, El viernes 3 de Junio fuimos a visitar "Can Muson". Nos lo pasamos genial. Hicimos pan, visitamos el huerto y nos acordamos del nuestro. También dimos de comer a los animales. Todo pasó muy rápido.