divendres, 17 de març del 2017

UN DIJOUS D´ESTRENA

Ahir dijous famílies va ser un dia d´estrena de moltes cosetes.
Per una banda, vàrem iniciar el tallers d´audicions i de llenguatge amb n´Aina i per altra banda vàrem iniciar també l´amic lector.

Aquestos tallers d´audició i llenguatge es realitzaran durant un mes, unes 8 sessions aproximadament, amb el grup desdoblat. Aquest taller l´imparteix n´Aina, que és la mestra especialitzada del centre.

Mirau algunes imatges d´aquesta primera sessió:

https://goo.gl/photos/5EwzAACKAyEtS2tZ8

Però això no és tot. Ja que ahir també vàrem iniciar una altre activitat, encara que no és tan nova per a ells, ja que a 3 anys també la realitzavem, l´Amic Lector.

Enguany, ens ha tocat als nostres companys de 4t com amics lectors i ahir varen venir a la classe per realitzar la respectiva presentació, tant per la seva part com per la nostra, en definitiva una primera presa de contacte.

I a partir d´ara cada dijous (exceptuant la setmana que ve, que estan d´acampada) després del pati i aprofitant ja el bon temps, tindrem un ratet que estirem acompanyats per els nostres companys on ens contaran un conte entre altres coses.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sant Jordi, 23 d'abril de 2024

Hola, famílies! Avui hem celebrat Sant Jordi a l'escola. Ha estat un dia molt divertit, amb una estona de contacontes a la biblioteca i ...