dimecres, 25 de gener del 2017

UNA VISITA ESPECIAL

Ahir famílies l´escola de Can Cantó va fer història rebent una visita molt especial.
A causa d´una carta d´uns alumnes de quart d´aquest centre a la presidenta del Govern balear, Francina Armengol, animant-la a venir, i a més  amb la celebració  dels 25 anys del centre, la presidenta va aprofitar un viatge de feina a l'illa per realitzar-nos una visita.

Els peixets, lògicament, no sabien qui era. Només que vendria una persona important i que ens havíem de portar molt bé. Però prèviament  vàrem cercar fotos per la pantalla màgica, perquè encara que sigui poguessin posar-li cara a aquesta persona. Em va sorprendre perquè alguns amb la imatge del nostre Batle, Rafa Ruiz, ja sabien qui era.... " El alcalde" varen cridar dos peixets.

Doncs bé a l´hora d´anglès, després del pati, vàrem rebre la visita. La Presidenta del Govern, el Batle, el President del Consell i companyia (càmeres, periodistes...) varen entrar a veure i saludar als nostres peixets que estaven molt contents i es van portar molt bé.

Aquí teniu la prova i el record, ja que hem sortit en el diari d´avui i tot.



Des d´aquí fer públic el nostre agraïment a les autoritats per la seva proximitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Passeig pel Jazz i apadrinaments

Hola famílies! Els alumnes han fet una sortida relacionada amb l'àrea de música. Aquesta vegada hem anat a Can Ventosa a veure un concer...