dilluns, 5 de desembre del 2016

TALLER DE GALETES

Aquesta setmana famílies és un poc especial amb tants de dies de festa. Així que per celebrar-ho hem realitzat avui, amb l´ajuda de dos "mamis", un taller de cuina, concretament de galetes. I quina forma haurien de tenir aquestes galetetes?? Està clar, no? Doncs de peix jejeje.

Els peixets han estudiat els ingredients de les galetes, fins i tot tastat, i després s´han posat mans a la massa, i mai millor dit...
Han fet la massa i després l´hem repartida. Primer per experimentar un poc i després per realitzar les galetes amb el motlle especial de peix.

Una vegada cuinades, les hem pogut decorar, gràcies a la col.laboració de les "mamás", que ens han facilitat la decoració amb fondant. Però a què han quedat precioses? I esper que riquíssimes també.


Cada nen/a ha sortit super content amb la seva bosseta amb la recepta i el motlle perquè no tenguin excusa a casa de no poder fer-les.


En definitiva, un dia diferent per aquests peixets.

Mil gràcies a na Mayte i a n´Ana, per ajudar-nos a aquestos peixets a realitzar unes galetes molt especials per a nosaltres.


Aquí vos deixo totes ses fotos del dia:
https://goo.gl/photos/2JzQYW17YdcWikzt7

4 comentaris:

  1. Gracias Diana ,gracias peixets,gracias por esta mañana tan especial

    ResponElimina
  2. Gracias Diana, es toda una experiencia ir a la clase dels Peixets.

    ResponElimina
  3. Gracias Diana, es toda una experiencia ir a la clase dels Peixets.

    ResponElimina

Passeig pel Jazz i apadrinaments

Hola famílies! Els alumnes han fet una sortida relacionada amb l'àrea de música. Aquesta vegada hem anat a Can Ventosa a veure un concer...