Passa al contingut principal

HALLOWEEN

Vaja setmaneta que portam!!! Estic esgotada famílies. Sort que tenim un pont per endavant per agafar molta força jejeje.

Avui hem celebrat Halloween al centre. Quina por que han fet aquests peixets. Tots anaven guapíssims i molt adients per aquest dia tan especial.


Hem començat el dia amb una improvisada desfilada de disfrassos, que ja voldria la passarel.la Cibeles tenir aquest models tan especials. Ho han fet beníssim. I sobretot ho han passat molt bé desfilant, mentre els altres peixets cridaven el seu nom. Alguns tenen futur, que es pensaven que eren autèntiques estrelles jejeje.

Hem continuitat realitzant un esmorzar conjunt amb tots els nostres companys d´infantil, les estrelles de mar, 3 anys, i els cavallets de mar, 5 anys. Mmmm...deliciós. Molts no han volgut ni jugar per no allunyar-se de les patates. Fins que s´han acabat clar.

Després hem sortit a col.laborar amb els alumnes de sisè pel seu viatge d´estudis. Tots han agafat alguna coseta per menjar o beure. Tot tenia una pinta exquisita.

I finalment hem acabat el dia realitzant el famós "Trick or Treat" per les classes de primària. Toc, toc, toc... Han gaudit tant. Ha estat molt divertit.

Ara sí, aquí teniu les fotografies que resumeixen el fantàstic dia d'avui. Esper que vos agradin:

https://goo.gl/photos/9cHHc9HFm6Axx19v5

Però  SORPRESA. Això no és tot. Ja sabeu que en dates especials m´agrada tenir algun detallet amb vosaltres. Doncs bé, mirau quines fotos jjijiji. Segur que són les carabasses que més vos han agradat en la vostra vida.

Entrau i mirau:

https://goo.gl/photos/fhD4htrv1crtkcez9

Ara ja sí, la setmana que vé...més i millor. Bon pont famílies.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CASTELLANO 23.04.2020

CASTELLANO Buenos dias a todos y a todas, ¿cómo estáis? estoy recibiendo muchos emails con vuestros trabajos, estoy muy contenta. CALIGRAMA : ¿Sabéis qué es un caligrama? es hacer un dibujo con un texto en lugar de con líneas. Aquí te dejo unos ejemplos. Aquí tienes dibujos a elegir (o puedes buscar tú otro si quieres. 1. Elige un dibujo (si no puedes imprimir lo dibujáis vosotros) 2. Lee estos dos poemas. Elige el que quieras. 3. Por las líneas exteriores (como los dos primeros ejemplos) o por dentro (como el dragón) copia el poema de La Primavera o el texto de El Libro. Puedes hacerlo en mayúsculas. Si el poema se acaba y no has acabado el dibujo, vuelve a empezar. ¡Seguro que te quedará chulísimo! LA PRIMAVERA Despiertan las hormiguitas, pasean las mariquitas,  todo está lleno de flores y por las ramitas verdes gatean los caracoles EL LIBRO El libro es el mundo de aventuras de niñas y niños. Los libros son muchas hojas de papel con palabras esc

Diego és medallista Balear en judo

 Aquest dimarts en Diego ens va portar a l'aula el trofeu que va rebre aquest cap de setmana de medallista Balear en judo. Enhorabona Diego! 🏆

Projecte: saps quanta gent viu a Espanya?

  A través de la lectura de la història de n'Amina vam començar el nostre projecte: saps quanta gent viu a Espanya? En aquesta primera lectura i, mitjançant la dinàmica de treball cooperatiu 1-2-4, els alumnes van tractar conceptes clau com els factors que fan  que la població creixi o disminueixi, entre aquests factors hi trobem l'emigració , la immigració , la natalitat i la mortalitat . Un cop ja teniem clar aquests conceptes clou, vam veure el que era una piràmide de població i quines dades es representaven en ella. Ja que els projectes es treballen de manera transversal amb les altres àrees, vam fer servir l'estadística per a poder crear els nostres diagramens de barres amb informació que ens interessava sobre els alumnes que integren el nostre centre educatiu. Els alumnes van anar amb els seus equips de treball a les diferents aules del centre per fer les preguntes als seus companys i així poder recollir la informació desitjada. Després vam investigar sobre el percen