divendres, 18 de desembre del 2015

DIA COMPLET

Famílies encara sort que ja arriba el final del trimestre perquè amb aquest ritme els bombers ( i la capitana) acabarem esgotats.

I és que avui ben de matí hem sortit pels voltants i ens hem acostat fins a correus per llançar la nostra carta als Reis Mags en una bústia especial.
De camí, hem aprofitat i hem realitzat un poc d'educació vial, explicant la importància de passar pel pont. I la veritat és que els bombers no  havien fet mai tan bé la fila com avui. Tanta sort!!!

Una vegada allí hem llançat un per un la nostra carta. També la dels alumnes que no havien vingut avui, inclòs la meva, la de la capitana, demanant una caseta nova pel pati jijjijiji. A veure si tenim sort.

Aquí teniu les fotos d'aquest moment únic per a ells. La seva il.lusió no té preu, o sí. jejeje.



Fotos:
SORTIDA CORREUS
 
Però això no és tot, ja que avui després del pati han vingut a realitzar-nos una obra de teatre a la biblioteca del centre anomenada "Plàstic". En aquesta obra ens han explicat de forma lúdica la importància de no llançar plàstic a la mar.



Fotos:
TEATRE PLÀSTIC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Passeig pel Jazz i apadrinaments

Hola famílies! Els alumnes han fet una sortida relacionada amb l'àrea de música. Aquesta vegada hem anat a Can Ventosa a veure un concer...