Passa al contingut principal

DIA COMPLET

Famílies encara sort que ja arriba el final del trimestre perquè amb aquest ritme els bombers ( i la capitana) acabarem esgotats.

I és que avui ben de matí hem sortit pels voltants i ens hem acostat fins a correus per llançar la nostra carta als Reis Mags en una bústia especial.
De camí, hem aprofitat i hem realitzat un poc d'educació vial, explicant la importància de passar pel pont. I la veritat és que els bombers no  havien fet mai tan bé la fila com avui. Tanta sort!!!

Una vegada allí hem llançat un per un la nostra carta. També la dels alumnes que no havien vingut avui, inclòs la meva, la de la capitana, demanant una caseta nova pel pati jijjijiji. A veure si tenim sort.

Aquí teniu les fotos d'aquest moment únic per a ells. La seva il.lusió no té preu, o sí. jejeje.Fotos:
SORTIDA CORREUS
 
Però això no és tot, ja que avui després del pati han vingut a realitzar-nos una obra de teatre a la biblioteca del centre anomenada "Plàstic". En aquesta obra ens han explicat de forma lúdica la importància de no llançar plàstic a la mar.Fotos:
TEATRE PLÀSTIC

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CASTELLANO 23.04.2020

CASTELLANO Buenos dias a todos y a todas, ¿cómo estáis? estoy recibiendo muchos emails con vuestros trabajos, estoy muy contenta. CALIGRAMA : ¿Sabéis qué es un caligrama? es hacer un dibujo con un texto en lugar de con líneas. Aquí te dejo unos ejemplos. Aquí tienes dibujos a elegir (o puedes buscar tú otro si quieres. 1. Elige un dibujo (si no puedes imprimir lo dibujáis vosotros) 2. Lee estos dos poemas. Elige el que quieras. 3. Por las líneas exteriores (como los dos primeros ejemplos) o por dentro (como el dragón) copia el poema de La Primavera o el texto de El Libro. Puedes hacerlo en mayúsculas. Si el poema se acaba y no has acabado el dibujo, vuelve a empezar. ¡Seguro que te quedará chulísimo! LA PRIMAVERA Despiertan las hormiguitas, pasean las mariquitas,  todo está lleno de flores y por las ramitas verdes gatean los caracoles EL LIBRO El libro es el mundo de aventuras de niñas y niños. Los libros son muchas hojas de papel con palabras esc

Diego és medallista Balear en judo

 Aquest dimarts en Diego ens va portar a l'aula el trofeu que va rebre aquest cap de setmana de medallista Balear en judo. Enhorabona Diego! 🏆

Projecte: saps quanta gent viu a Espanya?

  A través de la lectura de la història de n'Amina vam començar el nostre projecte: saps quanta gent viu a Espanya? En aquesta primera lectura i, mitjançant la dinàmica de treball cooperatiu 1-2-4, els alumnes van tractar conceptes clau com els factors que fan  que la població creixi o disminueixi, entre aquests factors hi trobem l'emigració , la immigració , la natalitat i la mortalitat . Un cop ja teniem clar aquests conceptes clou, vam veure el que era una piràmide de població i quines dades es representaven en ella. Ja que els projectes es treballen de manera transversal amb les altres àrees, vam fer servir l'estadística per a poder crear els nostres diagramens de barres amb informació que ens interessava sobre els alumnes que integren el nostre centre educatiu. Els alumnes van anar amb els seus equips de treball a les diferents aules del centre per fer les preguntes als seus companys i així poder recollir la informació desitjada. Després vam investigar sobre el percen