dijous, 15 de març del 2018

QUANT PESA UNA ZEBRA?

Ahir dimecres, famílies, vàrem realitzar una activitat molt divertida del projecte que estam estudiant. I és que ja sabem el que pesa una zebra, uns 385 kg, I les zebres de la classe no aturaven de preguntar: quant és això? És molt?. Així que vaig pensar que cercaríem un equivalent perquè ho poguessin entendre millor.

Vàrem portar una bàscula de casa, concretament n´Alba que va ser més ràpida que jo, i un per un ens vàrem anar pesant per veure el nostre pes. Individualment l'apuntaven en una graella improvitzada que vàrem realitzar.

https://photos.app.goo.gl/WBEGWT1mtsbmJGZA3

Una vegada pesats tots, vàrem sumar el pes de totes les zebres de la classe. El resultat final va ser: 513 kg. Vàrem veure que ens passàvem, i de molt, del pes d´una zebra, així que no servia aquest exemple.

Així que després vàrem anar pesant i sumant els pes d'un per un fins arribar a 385kg. I sabeu quantes mini-zebres formen el pes d'una zebra real? Concretament 18.

Aquestos 18 nens i nenes de la classe és l´equivalència al pes d´una zebra:


Interessant, veritat?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sant Jordi, 23 d'abril de 2024

Hola, famílies! Avui hem celebrat Sant Jordi a l'escola. Ha estat un dia molt divertit, amb una estona de contacontes a la biblioteca i ...