dimarts, 9 de juny del 2020

EDUCACIÓ FÍSICA

GOT TALENT VIRTUAL CEIP CAN CANTÓ
Bon dia! 
Tens una habilitat especial que t'agradaria compartir? T'agrada ballar? Fas malabarismes? Toques un instrument? Estimes un esport en especial? Vols contar acudits? Qualsevol activitat serà benvinguda!
T'anim a presentar-te al nostre Got Talent de final de Curs.
Com? Tot el qui vulgui participar, haurà d'enviar-me algun vídeo (màx. 30") o foto de l'activitat. No hi haurà 1r premi, ni 2n, ni 3r...només per mostrar la vostra habilitat ja sereu guanyadors i guanyadores!!!!! Animau-vos!!




* I per finalitzar, us deixo dos activitats per gaudir en família o amb un grupet d'amics. Només necessitareu bona música i ganes de passar-ho bé!
1) El rei/reina de la pista: Buscau en espai on es col·loqui tota la família o grup d'amics (en disposició de cercle o mig cercle). El voluntari/a que vulgui començar a ser el rei o reina de la pista, haurà de demanar una cançó que li agradi i començarà a ballar, la resta de la família o amics, hauran de copiar els seus moviments. Quants voldran ser rei o reina de la pista?
2) Les estàtues: Es posa bona música (una persona estarà encarregada de posar-la) i tothom començarà a moure's com vulgui, desplaçar-se per l'espai o ballar. Quan s'aturi la música, els participants es queden immòbils com una estàtua, representant el tema escollit abans: oficis, animals, esports, emocions... Com a indicació, el DJ podrà moure's per l'espai quan els participants estiguin en fent d'estàtues i intentarà endevinar què està representant cadascun. 
Adreça electrònica: vcolomar1@educaib.eu



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Passeig pel Jazz i apadrinaments

Hola famílies! Els alumnes han fet una sortida relacionada amb l'àrea de música. Aquesta vegada hem anat a Can Ventosa a veure un concer...