dilluns, 12 de febrer del 2018

DIJOUS LLARDER!

Dijous passat va donar inici per fí al Carnaval amb un Dijous Llarder ple d´activitats. Ens ho vàrem passar súperrrr!!

Vàrem iniciar el dia realitzant Tallers. Tot el centre es va implicar i es varen aturar les classes per realitzar aquestos tallers, que tant els hi agrada. Les zebres podien anar on vulguessin lliurement.
Alguns dels tallers on podien anar eren: Zumba, Hamabeads, Fishertips, Circuit, Contacontes, Maquillatge, Informàtica...

Després vàrem continuar amb un tradicional esmorzar col.lectiu en el pati dels "majors", concretament amb un deliciós bocata de truita.

Vàrem continuar el dia amb els preparatius previs per la rúa, és a dir, maquillatge i vestuari jeje.

I per finalitzar el dia, vàrem realitzar aquesta petita rua pel Camp de Fútbol, (ja que el nostre pati encara està en obres), on vàrem poder fer una desfilada per mostrar les nostres disfresses de zebra, confeccionades pel taller de pares de la setmana passada.

Aquí teniu algunes fotos d´aquest dia tan divertit:

https://photos.app.goo.gl/8KNrsPs8wIxzpOQK2

Des d´aquí vull onar les gràcies a les dues mamis, que varen col.laborar amb el maquillatge, la part forta de la disfressa. Així que mil gràcies. Un plaer com sempre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sant Jordi, 23 d'abril de 2024

Hola, famílies! Avui hem celebrat Sant Jordi a l'escola. Ha estat un dia molt divertit, amb una estona de contacontes a la biblioteca i ...