dijous, 4 de maig del 2017

ELMER

Dimarts passat famílies vàrem rebre una visita molt especial. Na Nieves, mare d´en Sidney, va aprofitar el seu dia de lliure elecció del seu centre (ja qué com sabeu també és mestra i no pot assitir a cap activitat al llarg de l´any perquè coincidim en horari) per realitzar-nos una visita i fer- nos unes activitats xulíssimes.

El protagonista del dia va ser Elmer, un elefant diferent. I tot va girar al voltant d´ell. Na Nieves, que ho portava tot molt ben preparadet, primer de tot ens va contar el conte, tant de manera oral com de manera audiovisual. Per després a continuació començar amb les activitats.
Hi havia de tot tipus: invidual, grupal...

Una vidriera fantàstica amb pintura 3d per posar en la finestra, un collage d´Elmer, un dibuix lliure... són només algunes coses de tot el que vàrem fer.
En les imatges ho  podreu veure millor.

https://goo.gl/photos/dEBFxQEM6qc5zoRa6

Un dia diferent i sobretot amb un missatge darrera d´Elmer, que estam treballant a la classe tots els dies. Voleu saber-ho? Doncs aquí podreu veure el conte:
https://www.youtube.com/watch?v=esZf_VTfRIw

En definitifva, hem treballat de manera lúdica coses tan importants com el respecte, l´acceptació, ...,

Moltes gràcies per tot!
Un autèntic plaer ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Passeig pel Jazz i apadrinaments

Hola famílies! Els alumnes han fet una sortida relacionada amb l'àrea de música. Aquesta vegada hem anat a Can Ventosa a veure un concer...