dimecres, 8 de març del 2017

UN DIMECRES DIFERENT

Avui famílies no ha estat un dimecres qualsevol. Per una banda avui hem celebrat l´aniversari d´un peixet nou, el segon d´aquest mes, en aquest cas de N´Antonio, i a més hem iniciat la segona tanda de tallers. Així que un dia molt divertit.

N´Antonio ens ha volgut convidar a  esmorzar un pastís de Blaze deliciós. Molts d´anys carinyo!!!

Però això  no és tot, ja que, com vos he comentat abans, hem començat aquest trimestre els tallers per fi. 4 setmanes frenètiques per davant, on tots els infants d´infantil, es dividiran en quatre grup per passar pels quatre tallers amb les diferents mestres.
Vos record que els tallers eren:
Olga(suport): Contacontes.
Pili (3 anys): Experiments.
Maria José (5 anys): Pintors.
Diana(4 anys): 25 anys del centre.

El meu taller concretament el dels 25 anys, consisteix aquest trimestre en realitzar una felicitació per la conmemoració dels 25 anys del centre. Tot un esdeveniment amb una felicitació personalitzada i al gust del "consumidor".   Es posa al seu abast un nombròs nombre de materials de qualsevol tipus (purpurina, boles, goomets,...) i ells ho decoren i manipulen lliurement.

Mireu mireu el resultat final.
https://goo.gl/photos/Dayot9TvUXMeouSz6

Per cert, els peixets que ho han realitzat avui ha estat el grup 2 format per: Luiza, Maria P, Salim, Asier, Antonio i Omar. Juntament amb els altres companys de 3 i 5 anys.
La setmana que ve, més i millor...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SABERS BÀSICS TERCER TRIMESTRE

Hola famílies, Ja estam al darrer trimestre de l'etapa escolar. La recta final. Molts d'ànims i força, ja ens queda res per acabar i...