dimarts, 31 de gener del 2017

30 DE GENER: DIA LA PAU I NO VIOLÈNCIA

Ahir famílies vàrem viure un dia especial. Vàrem celebrar el dia la no violència i pau, realitzant una cursa solidària per ajudar al infants de Madagascar, juntament amb l´ONG Juntos. Vosaltres, famílies, també estàveu convidades a aquest acte i, una vegada més, no vareu decebre amb la vostra participació.



Els peixets estaven molt emocionats de còrrer amb el seu dorsal en el pit. Després per tenir record d´aquest dia tan especial es va fer un lliurament de diplomes.

En el acte no podíen faltar l'alliberament de coloms i una cançó per la pau, en aquest cas una per tractar un tema tan important en la societat actual com és l'assetjament escolar: "Se buscan valientes".

Però això no és tot, ja que a més teníem un aniversari i, entre acte i acee, els peixets varen poder celebrar-ho a la classe. N' Alba és fa major. Moltes gràcies per la teva invitació i el teu pastís deliciós en forma de peixet.


Molts anys carinyo!!!
Ahh, i mentre celebràvem l´aniversari, algunes mamis no es varen poder controlar i varen anar a gaudir una estoneta del nostre racó de metges. Si és que són pitjor que els nens... jejeje

Aquí teniu famílies les imatges pel record del dia d´ahir. Esper que vos agradin.

https://goo.gl/photos/Hcy3vtxT43tsXf5d7


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Passeig pel Jazz i apadrinaments

Hola famílies! Els alumnes han fet una sortida relacionada amb l'àrea de música. Aquesta vegada hem anat a Can Ventosa a veure un concer...