dimecres, 9 de novembre del 2016

COMENÇAM AMB ELS TALLERS!!!

Avui famílies hem començat per fí els tallers a infantil amb moltíssima il.lusió. Sobretot per els nens i nenes, ja que els hi encanta i és una manera diferent i atractiva de treballar.

El funcionament d´aquesta activitat consisteix en dividir la classe en quatre grups i es barregen amb els altres infants de les altres classes d´infantil, els cavallets de mar i les estrelles de mar.  Cada dimecres aniran rotant, de tal forma que tots  passin per tots els tallers al llarg d´aquestes quatre setmanes.

Els tallers que realitzarem durant aquest curs són:

- Taller de Contacontes, amb n´Olga, mestra de suport.
- Taller d´experiments, amb na Pili, tutorade 3 anys.
- Taller de Pintors, amb na Maria José, tutora de 5 anys.
- Taller dels 25 anys, amb na Diana, servidora, tutora dels peixets.

Ara explicaré amb detalls la realització del meu taller: 25 anys.



El meu taller és una novetat d´aquest any, ja que l´escola aquest curs celebra una data especial, l´aniversari dels 25 anys, una data important i  prou relevant. Per això, hem decidit dedicar-li un taller específic, lògicament, adaptat a infantil.

I què no falta mai en els aniversaris?? Doncs un pastís, Així que hem realitzat un cupcake deliciós.

Els infants del grup 2, concretament na Luiza, na Maria P, en Salim, n´Antonio i n' Omar amb la resta de les altres classes, han decorat la base amb goomets, posat batercream en la magdalena i decorat al seu gust. Un treball senzill i  amb un resultat molt vistós...  i sobretot deliciós. A què sí???

Mirau el procés:
https://goo.gl/photos/pPSpiM3Uduqczwm8A

Per descomptat, vull realitzar una menció especial a una mama dels peixets, concretament a na Mayte, mama de n´Ethan, ja que ens ha elaborat amb molt de carinyo una batercream deliciosa deixant de manifest el seu do per la cuina i resposteria. Mil gràcies.

Ara ja sí, la setmana que vé, més i millor amb uns nous peixets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SABERS BÀSICS TERCER TRIMESTRE

Hola famílies, Ja estam al darrer trimestre de l'etapa escolar. La recta final. Molts d'ànims i força, ja ens queda res per acabar i...