dimecres, 18 de maig del 2016

MARIA LUQUE, PROTAGONISTA D´AQUESTA SETMANA

Avui famílies a més de celebrar l´aniversari d´un bomber, també hem tingut la nostra cita setmanal amb la protagonista de la setmana, en aquest cas, li ha tocat a na Maria Luque, que estava feliç de que arribàs el seu dia i ser l´encarregada per fi.

Na Maria no ha vingut tota sola a escola, sinó acompayada de la seva mare, na Maria, el seu pare, en Jose,  i els seus germans, en Jael i na Vera. La familia al complet.

Primer, com és costum, la protagonista ha exercit les seves funcions d´encarregada i a més amb molt d´art. Després hem conegut un poquet més a na María, com que el seu primer any de vida se´l va passar plorant tota l´estona, que té dos cans, un molt gros i un molt petitet, que li encanta jugar amb "bebes", i sobretot que li encanta ser la protagonista jejeje.

Hem continuat amb l´activitat sorpresa. Hem realitzat unes Minnies i uns Mickeys molt originials.
Els bombers han pogut participar punxant, una activitat de grossos que els hi agrada molt.
Ja heu vist el resultat final. Xulíssim.


Fotos:

MARIA LUQUE
Moltes gràcies als familiars de Na María per haver-la acompanyat en aquesta activitat tan important per ella, per la vostra paciència i pel vostre temps. Estau convidats a tornar quan vulgueu.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SABERS BÀSICS TERCER TRIMESTRE

Hola famílies, Ja estam al darrer trimestre de l'etapa escolar. La recta final. Molts d'ànims i força, ja ens queda res per acabar i...