dijous, 7 d’abril del 2016

SALIM, PROTAGONISTA DE LA SETMANA

Avui famílies hem rebut una visita especial en la classe dels bombers. Sí, sí, avui dijous, ja que per motius laborals dels familiars hem realitzat avui l´activitat del protagonista de la setmana.

Per fi ha arribat aquesta setmana tan desitjada per en Salim que feia mooltttt de temps que ho esperava ansiós. I avui el protagonista ha vingut acompanyat de la seva mare, Horia.

Primer, ens han ensenyat i explicat un poquet com era en Salim de nadó i després hem realitzat l´activitat sorpresa.

I quina sorpresa s´han portat els bomberets. En Salim i la seva família aprofitant l´arribada de la primavera, han realitzat un test de "chuches", simulant una floreta d´aquesta estació. En definitiva, una planteta deliciosa.

El resultat ha quedat molt graciòs. A que sí?

Una idea molt original i sobretot molt motivadora per a ells, ja que les llaminadures els hi encanta.

Fotos:


SALIM
Vull donar les gràcies a la família del protagonista, concretament a la seva mare.
Moltes vegades compaginar horaris i feina amb aquesta activitat no és compatible. Però el vostre esforç es veu recompensat en la careta dels vostres fills i això él el més important. Una vegada més gràcies i sempre tindràs la porta oberta de la classe dels bombers.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SABERS BÀSICS TERCER TRIMESTRE

Hola famílies, Ja estam al darrer trimestre de l'etapa escolar. La recta final. Molts d'ànims i força, ja ens queda res per acabar i...