dilluns, 7 de març del 2016

EL SEU CONTE PREFERIT

Famílies ja sabeu que a infantil tenim moments per a tot i, com no, per contar i escoltar contes. Una activitat molt important i molt recomenable en aquesta etapa d'infantil, ja que aprenen a escoltar, estimulen la fantasia i la creativitat de l´infant, s´acosten al llenguatge escrit, incrementen la comunicació i la confiança, entre moltes altres coses. Així que ja sabeu famílies els que vos toca jijijijij.

Aquí setmanalment amb l´ajuda de la Pdi (pissarra digital) els hi conto un conte als bomberets. La veritat que els hi encanta. En realitat ells nomès veuen les imatges, la resta m´ho invento, (moltes vegades per adaptar-ho a la seva edat). Així que dona igual en el idioma que hi siga, perquè sempre el tradueix al català amb les meves paraules. És una de les poques formes que es queden tots en silenci jejeje.

Però sabeu què??? sempre em demanen el mateix conte. Per molts que els hi conti, sempre volen escoltar-ho. Així que els hi conto cada setmana un nou i després finalitzo amb el seu preferit. I és que es veu que en David, el protagonista del conte, els hi ha arribat al cor.

Com que els hi encanta, aquí teniu les imatges del conte per als bomberets.

Fotos:

CONTE DAVID

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Passeig pel Jazz i apadrinaments

Hola famílies! Els alumnes han fet una sortida relacionada amb l'àrea de música. Aquesta vegada hem anat a Can Ventosa a veure un concer...