divendres, 30 d’octubre del 2015

HALLOWEEN

Com ja sabeu famílies, avui ha estat un dia molt intens i molt divertit. La classe dels bombers ha celebrat Halloween i la Trencada "a lo grande".

El primer que hem fet per començar la celebració ha estat una petita desfilada a la classe per ensenyar les nostres disfresses i complements. I la veritat és que han posat com uns  autèntics models.

A les 11 hem sortit de la classe per anar al camp del costat de l´escola per celebrar la Trencada i fer una degustació de fruits secs. Aquí ja ens han acompanyat les famílies que no s´han volgut perdre aquest moment. Gràcies una vegada més.

Desprès hem tornat a l´ escola per continuar la festa en el pati d´infantil i poder comprar poció màgica o algun pastisset per col.laborar en el viatge d´estudis dels alumnes de sisè del centre.

I finalment, hem anat per diverses aules del centre a realitzar el famòs "Trick o treat" (Truco o Trato). I no podía ser d´altra manera, jeje,  hem omplit la nostra carabassa de caramels per desprès poder repartir-los en les nostres carabassetes individuals.

I ara ja sí que sí, hem acabat el dia ballant amb la pantalla mágica una cançò molt divertida "Skeleton dance".

 Divertidíssim, a que sí?

 Alguns han acabat esgostats, sort que tenim un dia més per recuperar-nos ;)

Aquí teniu les fotos que resumeixen el dia d´avui:






Fotos:
halloween

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SABERS BÀSICS TERCER TRIMESTRE

Hola famílies, Ja estam al darrer trimestre de l'etapa escolar. La recta final. Molts d'ànims i força, ja ens queda res per acabar i...